Když Vás chlap nechválí

Ahoj, přítele mám moc ráda a cítím se s ním šťastná, ale má to jeden háček. Dost často slyším o tom, jak jsou holky kolem něj krásné, něco jim chválí, mluví o nich moc hezky a já od něj v podstatě nic takového mířeného na mou osobu neslyším a snažím se, seč můžu. Už jsem s ním o tom mluvila, svěřila jsem mu své pocity, ale stejně se mi nic nedostavuje. Něco hezkého slyším jen tehdy, když je to reakce na něco hezkého, co řeknu já.
Mrzí mě to, mám v sobě zvláštní pocit zbytečnosti a hlavně mě to vede k nevraživosti k holkám, o kterých mluví hezky a to vážně nechci.... Jak to mám v tomhle případě, kdy nereaguje ani na to, že to na rovinu vybalím, řešit?
Nejsem žárlivá, nesvazuju ho, má absolutní volnostm jen jako každá holka občas potřebuju chválu na sebe a ne ji poslouchat o ostatních. Můžu přijít načesaná, hezky oblečená a neslyším půl slova a záhy na to slyším, jak se baví s kamarádama, že tamta holka je moc hezká.....

15.02.2012 16:30:00
Oplať mu to, taky chval chlapy ;)
Nikitka98
15.02.2012 11:55:59
No, každej to vnímá jinak, ale já bych v takovým vztahu prostě nevydržela. Potřebuju chválit. Někdo řekne, že slova nic neznamenají, ale pro mě ano a dost.
Slečna Důležitá 19
15.02.2012 11:12:18
Buď ráda, že ti ještě nevynadá, že moc koukáš na americký seriály. :D Vůbec to nemá cenu v tom rejpat. :)
jjaajjiinnaa 18
15.02.2012 09:17:25
Tak ses proste hnusna.. a neni co chvalit ;)
HeX
15.02.2012 08:51:03
bože to sou teda sračky
sračker
15.02.2012 01:53:52
Taky jsem slýchala, jak ta či ona je skvělá, úžasná a báječná, mně neřekl nic, maximálně že se nemám líčit, nemám chodit v sukni a na podpatcích, že jsem taková a maková, začal mě vychovávat, přednášet, předělal mi šatník podle svého... Ve výsledku mě to dost znejistělo, pro mě jen a jen slova kritiky, ale ostatní obdivoval.
Chápu, že ti to chybí, každý potřebuje aspoň trochu ujistit, že ho ten druhý vnímá víc, než jen jako nábytek.. Nevím, co ti poradit, já jsem ze spousty dalších důvodů odešla. Nelituji. Teď mám přítele, pro kterého jsem krásná a který nemá problém mi to kdykoli říct.
Tydlidá 30
15.02.2012 00:45:17
Přesně jak radí oclock28 a Funnyeyes já vůbec nechápu co řešíš. Prostě holka si nemůže nechat všechno líbit, jako uvědomovat si jak strašně tě miluje - dokazuje to tím, že je s tebou, to je prostě neuspokojující, nic neřešící, bude to v tobě pořád hlodat.
Mám přidat svoji kapku do mlýna - byla jsem na tom podobně jako ty, tu se chválila tam ta, tu tam ta, dokonce zadek jedné cyklistky - to nemohu překousnout dodnes :-), teď už se mi to směje, ale ta poitna, mrzelo mě to, tu jsem chvíli nemluvila, tu jsem byla smutná, tu jsem upozornila, nic, až jsem se takhle kdesi cílně zahleděla na jednoho statného muže, žádné drama, ale zpozorováno to tehdejším mým drahým bylo a urazil se, pak se uklidnil do normálu - zdálo se, ale postupně začaly dost nepříjemné náznaky, narážky, neustále jsem byla pod kontrolou a začal mi vyčítat všechno, podezírat, prostě a jednoduše naprostá proměna osobnosti v žárlivce (možná to tam bylo i před tím mým pohledem, jen jsem to nezpozorovala). Výčitky, řeči typu - kamarádky rozbíjí vztah, musíš si uvědomit, co je pro tebe prioritní a další podobné šílené výroky, no prostě zkrátka a jednoduše - jsem si řekla, jsem ho vůbec nepoznávala. No nevydržel ten vztah, ačkoli to nebyl nějaký násilník, v mnoha případech skvělý člověk, já ten nápor omezování a žárlivosti nebyla schopná unést.
A tím tě nechci vystrašit, jen prostě je dobré občas zaregovat netypicky, může to odkrýt i jiné neprobádané vrstvy toho druhého - a určitě i ty pozitivní :-) na to spoléhej, pokud není úplně natvrdlej, uvědomí si, jak je ti teď.
ježečekjablíčko
15.02.2012 00:27:56
Já bych mu tedy oplatila stejnou mincí... Třeba si uvědomí, že slyšet pořád chválu na ostatní a na sebe nic je dost ubíjející
Funnyeyes 6
15.02.2012 00:17:31
Viz napravený snílek - plus sázka, že tebe chválí kudy chodí, jen na to zapomíná doma, to se musí každý mladý muž teprve naučit - že občas potřebujete slýchat samozřejmosti.
poprvé dohola
15.02.2012 00:10:28
NApravený snílek- velmi děkuji, zadal jsi mi myšlenku, se tkerou si budu hrát celý večer... Snad mě tenhle pohled ani nenapadl...
KdosiCosi
15.02.2012 00:03:39
Pochválit by tě mohl, to ano. Ale já ti nabídnu raději pohled z jiného úhlu:
Je chválí, ale přes to všechno si vybral právě tebe!
Chápu, o co ti jde, ale ty pro les nevidíš stromy. Je chválí, ale tobě dává mnohem více!
Zapřemýšlej nad tím a začni si více věřit. Ony jsou jen chváleny, ty jsi milována a to je neskonale více. Můžeš mnohé pokazit a o vše přijít. A na vině by byla jen nedůvěra v sebe samou. To chceš?
napravený snílek 33
14.02.2012 23:54:41
tak začni kolem sebe chválit chlapy co na to bude říkatjak se znám tak mě by to určitě nepotěšilo:D
oclock28
14.02.2012 23:47:56
ANi né půl roku ;)
KdosiCosi
14.02.2012 23:46:44
Už jsi s ním delší dobu co...?
timesucks

Presne, vzdycky si rekni, ze ty mas asi jeste neco navic, nez ty holky ktere chvali. Ja se na to jednou v tezke chvilce zeptala pritele, proc mi nikdy nerekne, ze mi to treba slusi, nebo ze se mu libim, a on na me vytrestil oci, a rekl, ze mne to slusi preci porad, tak ze mi to porad nebude rikat, a strasne se divil, ze nevim ze jsem pro nej hezci, nez ty holky, ktere chvali. Tak podle me to ma tvuj pritel podobne, neciti potrebu te chvalit, protoze pro nej to je proste samozrejmost, ze se mu libis a treba jsi pro nej az tak hezka, ze si rika, ze kdyby te jeste chvalil, tak ti tak naroste sebevedomi, ze ho pak nechas:-))). Hlavne se musis libit sama sobe a nenechat se znejistet. Casto to je i tak, ze je chvali, protoze je nejisty on pred Tebou a chce odvest pozornost, nebo nechce aby sis zas az tak moc myslela. Ale nemit oci jenom pro nej a taky se kouknout po peknym chlapovi (nenapadne napadne) taky nebude od veci;-)

Přidej komentář

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy