Moji rodiče - skončili pro mě

Včera jsem se pohádala s přítelem, tak jsem si chtěla jít provětrat hlavu s kamarádem a moji rodiče mě chtěli vyhodit z baráku a měli kecy typu "No on (jako ten můj kamarád) jen čeká na takovou příležitost" nebo "jasně, běž si s ním, skonči s ním někde v bordelu". Nechápu, jak tohle mohli vůbec vypustit z huby. Já jsem totiž věrná, hodná holka. Za celý svůj život jsem měla tři dlouhodobé vztahy a s nikým jsem nikdy "neděvkařila" ani neměla žádný úlet. S tím kamarádem jsem taky nikdy nic neměla, vztahy mezi sebou máme vyřešené a víme, že jsme jen přátelé a nikdy víc. A on by nikdy nevyužil situace. Jsme jen dobří přátele co chodí jednou za čas na pokec, každý milujeme někoho jiného. Já svého přítele a on jinou holku a i kdybychom neměli nikoho, prostě bychom spolu nebyli protože to je čistě jen o přátelství a přitažlivost, alespoň z mé strany, tam není a to už se známe dlouhé roky.

Ale o to nejde. Nedokážu to rodičům odpustit. Prý bych v návalu vzteku na svého přítele (kvůli té hádky) byla schopná s tím kámošem vlézt do postele, což je úplná kravina a neuvěřitelně mě to uráží. Jak říkám - měla jsem tři dlouhodobé vztahy a vždycky jsem si pěkně rozmyslela, než jsem s někým skákla do peřin. A oni o mně mají mínění, jako kdybych byla nějaká běhna, co se fotí před zrcadlem s našpulenou držkou a pomrkává na všechny kluky v okolí.

Čím jsem si to do prdele zasloužila? Nikdy jsem nijak moc nepila, nechodila na žádné diskotéky jako moji vrstevníci, snažím se studovat a zodpovědně přistupovat k životu i ke svojí budoucnosti a jednou se pohádám s tím svým a chci se jít projít s kámošem a hned ze mě dělají nějakou kurvu? To fakt nevím co by dělali, kdyby měli za dcerunku ostatní holky z naší generace, které se časem začnou ocucávat pomalu s každým klukem, kterého mají v přátelích na facebooku. Pardon, nechci házet všechny do jednoho pytle.

A příjde mi to kur*a nespravedlivé, že jsem pořád taková "správňačka" a oni si o mně myslí opak.

Mám jich celkově dost. Do všeho se se*ou, nenechají mě pomalu ani dýchat. Když příjde můj přítel za mnou, pořád ho otravujou a chtějí si s ním povídat. Jsme spolu už několik let, takže se už znají, ale to neznamená, že bude pořád s nima v obýváku. A jemu je blbý s nima alespoň na chvilku neposedět. Problém je, že oni do něj jsou schopní hustit hodiny a "nepustit ho".

Kdybych měla nějaký prachy, stěhuju se hned, ale prostě nemám. Studuju a to co si vydělám vkládám na takové ty běžné věci - jídlo, doprava atd..

Vím, že s tím nic nezmůžete. Potřebovala jsem se jen někde duševně vyzvracet.

22.01.2012 15:30:09
Tohle je vážně hnus.
S tímto přímo zkušenosti nemám, ale už mi taky mamka řekla, když jsem šel s kamarádkou ven, že to bylo rande. Taky se o kamarádkách příliš nezmiňuju. Vysvětlovat některým lidem, že kluk a holka můžou být kamarádi a že někteří lidi potřebujou mít taky nějaký kamarády opačnýho pohlaví, to je vážně marný.
Za jejich mládí se třeba nic takovýho nenosilo, kdo ví. Zkrátka podle sebe soudím Tebe.
Já být rodič, tak bych byl rád, že moje dcera má kamarády, je s nima šťastná a mají se rádi.
Moučník 21
22.01.2012 15:26:55
Jill: Aha, promiň. Já myslela, že narážíš na ta moje sprosté slova ve zpovědi, které jsem napsala v afektu. Tak to se omlouvám.
klika od dveří
22.01.2012 15:19:43
BloodyElf: No, já tomu taky nemohla uvěřit, když mi začli říkat tohle. Já už se kolikrát přesvědčila, že není dobré jim říkat nic a už vůbec se jim svěřovat. Že i když to jsou rodiče, tak jim prostě nemůžu věřit. A už vůbec ne o nějaké hádce s tím mým a podobné věci. Oni nejsou ten typ lidí, co by zvládli mít děti. I v jednadvaceti by mě nejradši měli pořád pod zámkem a pod kontrolou..
klika od dveří
22.01.2012 15:17:49
Žádný komplexy nemám, ani se teď necítím líp. Jenom ti vysvětluju, že chování tvých rodičů je typické pro hloupé, omezené a nevzdělané burany. Zkrátka snaž se nebýt jako tvoji rodiče, to je jediná smysluplná rada.
Jill
22.01.2012 15:14:59
Mě spíš přijde smutný, žě tě rodiče po 21 letech soužití neznají... Takže jak bylo řrčeno - zapírat zapírat a zapírat... jdeš ven s kamarádem?? Jdeš s holkama...
BloodyElf 21
22.01.2012 15:14:52
Jo, tohle myšlení mě ubíjí, je to jak před sto lety. Nejen že ti nevěří že jsi hodná a věrná holka, ale ještě se do toho neustále míchaj. S tim bydlenim to sice asi výhoda je, ale já přecejen chci někdy jezdit k nim na víkendy, přece jen jsem v tom městě vyrostla a mám tam jedny z nejlepších kamarádů, a to nechci zahodit kvůli našim, takže to vždycky nějak chci přetrpět. Ale i tak mě to zmáhá, tim spíš že jsem tam max. dvakrát do měsíce, tak mam předtim vždycky strach a už vymýšlim strategie co musim zatajit aby mi dali pokoj a měla jsem hezkej domáckej víkend :D A pozor s tim bydlenim, naši s tim ve velkym začali až když jsem právě s přítelem začala bydlet. Nejspíš maj pocit že to znamená, že žádný kamarády mít nemůžu, furt se ptaj jestli mu dostatečně vařim a peču a neradi viděj když jdu ven třeba bez něj, takže to vůbec už neřikám.
I když budeš bydlet sama, tak budeš chtít mít hezký vztahy s rodičema, o to já se snažim, ale dost mě to psychicky ubíjí. Zkus si s vašima promluvit, my to s přítelem taky máme v plánu (kecaj nám kromě tohohle naprosto do všeho), ale popravdě si myslim že zrovna tohle nepomůže, je to prostě v nich. Tak se přes to nějak přenést a brát to tak asi ;)
žába
22.01.2012 15:06:26
žába: Žabko, nejsme náhodou ségry?:-D Je to hrozný, jako by hned ženská, která má za kamarády i kluky byla nějaká prostitutka. Ty máš štěstí v tom, že s nimi nebydlíš, ale mně nic jiného nezbývá, dokud nedostuduju.

kostelnice.: Jen co dostuduju, udělám to tak. Zatím bohužel nemám prostředky.
klika od dveří
22.01.2012 15:05:23
No, někdy je to těžký. Nejlepší je nic od nikoho neočekávát, pak totiž nemůžeš být zklamaná, ani od rodičů nic neočekávat, spolehnout se mužeš jen sama na sebe. A ještě, nenechat se nikým ovládat =).
Papi
22.01.2012 15:03:38
Se*ou tě? Skončili pro tebe? Jednoduchá rada: odstěhuj se, živ se a starej se sama o sebe.
kostelnice.
22.01.2012 15:01:36
Jill: A k čemu by ta zpovědnice byla, kdyby si ani tu nemohl člověk vylít srdce? Myslím, že nejsi o nic lepší, akorát si potřebuješ někde vyléčit komplexy a holt sis jako oběť vybral nešťastnou holku, která v návalu vzteku napsala prostě několik sprostých slov, aby se jí ulevilo. Tak hlavně, že se cítíš líp, ty "odpade".
klika od dveří
22.01.2012 14:57:42
Nevim jestli je to to samý, ale mně rodiče dělají něco podobnýho - mám přítele už skoro 3 roky, bydlíme spolu. Rodiče maj ale kecy skoro vždycky když jdu ven někam kde jsou kluci, např. na ples nebo prostě jen tak posedět s kamarády. přitom jsem jako ty píšeš, slušná, věrná, nikdy bych o nepodvedla, nedělám nějaký průsery, chodim na dobrou školu, blablabla. Ale jim se furt něco nelíbí, furt že nemůžu přítele tak zanedbávat (jsme spolu pořád, a když přijedu domu jednou za čas tak chci vidět kamarády, a on taky jede ke svým rodičům, kteří ho taky chtějí vidět..) a že ho mám brát sebou atd., no je toho hodně, prostě v podstatě ze mě taky dělají nějakou nevěrnou kurvu, která přítele podvede při každý příležitosti. Jednou to vyvrcholilo do určitého incidentu, kdy jsem se s nima dost pohádala, protože furt měli problém s tim že prostě někteří mí známí jsou muži, a to byly kecy že asi přítele ani nemám ráda a já nevim co a začali mi zakazovat různé věci. Naprosto bezdůvodně samozřejmě, s přítelem mám všechno vyřešené a věříme si. Rodičum to nikdy neodpustim, hodně jsem se tím trápila a trápí mě to doteď. Už jsem alergická na všechny narážky na tohle téma. Dospěla jsem k tomu, že nejlepší je asi jim jednoduše lhát. Zdůrazňovat, že jdu ven s holkama, případně jim to vůbec neřikat. Spoustu věcí jim vůbec neříkám, snažim se aby o mně věděli co nejmíň, jen takový ty neškodný věci, jako co ve škole a tak. Je to smutný, ale jiný řešení nevidim.
žába
22.01.2012 14:57:40
to je proste typ lidi a uvazovani. Moje matka me castovala devkou,pritom jsem byla cista jako lilie. A i kdyby,nikomu po tom nic neni. Treba prijde doba,kdy budes moci rict promin mami,ale nemam cas, mam proste moc chlapu na sex a nestihnu ti proto nakoupit a vymenic vyvod.jineho ti asi nic nezbyva.je to hnus.:-(
koroze*
22.01.2012 14:56:06
To je v dělnickejch rodinách běžný. Prostě odpad.
Jill
22.01.2012 14:44:29
I7A1: Ty si nikdy nezanadáváš, když seš naštvanej? Pořád jsi v jednom kuse slušnej? Já tohle nedokážu. Nejsem stroj. A pokud nemáš co říct k tématu a chceš mě jenom víc dorazit, tak radši jdi...
klika od dveří
22.01.2012 14:40:57
kurva, serou .. co to je slovnik? Mlade slecny urcite ne.
I7A1

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy