Nechci žít, jsem panic bez přátel

Je mi 21, nebaví mne žít. Smutné co? Nikdy jsem neměl holku, dokonce mne nikdy žádná nepolíbila, přátelé se vytratili, bez rodinného zázemí a lásky. Není to tím, že bych se o to nesnažil. Jsem ale v druhém ročníku IT fakulty, tam je 100% kluků, většinou podivných individuí, nechci diskotéky ani párty, přijde mi to laciné. Kde jinde hledat přátele, lásku? Na ulici? Byl bych vděčen za nějakou radu. V nitru jsem opravdu společenský a přátelský člověk se smyslem pro humor. Moc bych chtěl někoho obejmout, zažívat srandu, nesedět jen doma... prostě jako mnoho jiných běžných lidí.

21.01.2012 18:20:13
Díky,...ale já to nějak unesu. :) Jsem vděčný za každou radu... i trochu výsměšně situovanou.
PANIC bez přátel
21.01.2012 18:18:56
Není jenom škola.
Výstavy, koncerty, jazykové kurzy, sportovní oddíl,... a spousta dalších možností kde se pohybují nezadané holky.
vancr
21.01.2012 18:11:56
bye-bye: tvoj reakce je presne to co Zabijak myslel! nevis jaky to je, ale musis na nej bejt zla a smat se mu.
nevimjakou
21.01.2012 18:06:39
Víš co? Ty se sám úmyslně posíláš do sraček a asi tě to ve skutečnosti i baví se v nich koupat. Nejhorší jsou lidi, kteří se neustále litují a pořád si na něco stěžují a nic se sebou nedělají.
Tak něco udělej s tím, aby tě bavilo žít. Jsi mladý a zdravý člověk - můžeš dělat cokoli, jen si nesmíš myslet, že všechno ti spadne do klína samo.
"Nikdy mě žádná holka nepolíbila" - lol. A ty jsi už někdy nějakou políbil? Si myslíš, že ti zazvoní u dveří a řekne ti: "Ahoj, já jsem tě přišla políbit" ??? Musíš se nějak snažit, protože se asi nesnažíš (jak tady píšeš). Ne jenom diskotékami je člověk živ. Můžeš dělat spoustu jiných věcí - můžeš třeba začít chodit do nějakého jazykového kurzu, na volejbal nebo jiný sport, kde budou i holky, přihlas se na taneční kurz - tam je holek tolik, že kolikrát nemají s kým tančit, choď do kina, do divadla. Je spoustu možností.
bye-bye 25
21.01.2012 17:50:51
Panic bez přátel : Nebud na mě naštvanej,já to myslím dobře,a jsem na tom stejně jako ty,a nevím a ani nedokážu vyřešit sám sebe,zkoušel jsem všechno a nic,tak nevím jak poradit tobě,jen jsem ti chtěl říct,že ti ty lidi nedokážou nijak poradit,psal jsem sem na tohle podobný téma asi 1000x a odpověd byla v podstatě jen výsměch,tak co naděláš,ono je nejspíš nejlepší,být pod práškama nebo hulit,ale na trávu nemám prachy...mě ani moje matka nechce pomoct,ignoruje mě,tak taky to nemám jednoduchý
Zabiják
21.01.2012 17:48:12
nejlepší způsob jak se seznámit jako student jsou brigády... tam je furt plno studentů
jestli na to máš nějakou výmluvu tak si ji nech pro sebe
Tramtadadááááá
21.01.2012 17:44:28
Zak mi něco poraď ty, Zabijáku...
Panic bez přátel
21.01.2012 17:44:12
ve 21 jsem na tom byl stejne. No sralo me to stejne jak tobe! A casem jsem se na to vykaslal a zacal valit do marek, kluby v tomhle byly dobrej pisecek na trenovani jak kdybych panic nebyl a po pul roce byl zivot z pekla rajem. Ale samozrejme rada trapasu a tezkejch narazu na psychiku a odmitnuti, lehky to nebylo, vyplatilo se. Tak blbe jak pred tim jsem se uz necitil.

taky bych ti zacal doporucit byt vic aktivni- treba se prihlasit na naky kurzy, choditky do posilky, bazenku, naky sporty tam na vejsce byt asi taky budete, erasmus ... nebo muzes treba skocit z letadla (s padakem ;-) - tam na kurzu taky potkas lidi ..
nevimjakou
21.01.2012 17:42:46
S panictvím je to jednoduché, slušný privát seženeš do tisícovky.

Co se přátel a partnerky týče, nemusíš chodit na diskotéky ani párty, určitě ale méš nějaké koníčky a volný čas netráviš jen na Zpovědnici. Co zkusit najit partu lidí s podobnými zájmy a najít si přátele tam? Není nic jednoduššího, než to zkusit.
JCD 20
21.01.2012 17:42:19
PANIC bez přátel.: Co jsem ti říkal? ....
Zabiják
21.01.2012 17:41:09
Se na to vyser ne? Těš se na prachy, který si třeba jednou vyděláš a přemejšlej jak si je užiješ... Já jsem na tom cca z 80% stejně jako ty a mám to totálně v hajzlu;)
rbht
21.01.2012 17:40:07
Proč neskočíš pod vlak? Budeš to mít rychle za sebou a pak ti nějaké ženské budou ukradený :D Zvlášť vysokorychlostní vlaky jsou k těmto účelům jako stvořené.
meluzinka
21.01.2012 17:38:44
Jsem na tom stejně jako ty,jen o rok mladší,ale dám ti radu,neposlouchej ty experty,co ti sem budou něco odepisovat a "radit" jsou to jen kecy...
Zabiják

Ti co zabraňují druhým ve svobodě, co byste jim udělali? O co si říkají_?

Ve vědomí od *B. včetně Ježíše Krista probleskuje, že ne všichni například ve viditelné církvi jsou harmoničtí, dobří a z toho si můžeme promyslet, co se všechno může stát. (Ať *B. včetně Ježíče Kzicta a J.ckutečnoctí* ochrání a odhalí například každé zneužití včetně klamné přetvářky.)
(Pak existuje neviditelná, vítězná, skutečná církev.)
Desatero Přání jako cmlouva mezi *B., bytostmi.. a lidmi bylo uzavřeno zcela svobodně i samostatně s každým národem.
Chci položit otázku v *tomhle významu*: Jsi schopna/schopen (vášnivého) milování?

Ve vědomí od *B. včetně Ježíše Krista probleskuje, že ne všichni například ve viditelné církvi jsou harmoničtí, dobří a z toho si můžeme promyslet, co se všechno může stát. (Ať *B. včetně Ježíče Kzicta a J.ckutečnoctí* ochrání a odhalí například každé zneužití včetně klamné přetvářky.)
(Pak existuje neviditelná, vítězná, skutečná církev.)
Desatero Přání jako cmlouva mezi *B., bytostmi.. a lidmi bylo uzavřeno zcela svobodně i samostatně s každým národem.
Chci položit otázku v *tomhle významu*: Jsi schopna/schopen (vášnivého) milování?

Ahoj, doporučuju tenhle článek http://ashgriel.blogspot.com/2012/03/jak-ziskavat-pratele.html je přesně pro tebe

Přidej komentář

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy