Pritelkyne

Zdravim narode

Tak jsem pred chvili dopsal smsku svoji pritelce na dobrou noc. Takove ty klasicke veci o tom, ze uz jsem dokoncil co jsem dokoncit potreboval, ze ji preji pekne sny, ze uz se na ni tesim a ze ji miluji.
Pak jsem se nad tim zamyslel, a rikam si, ze uz to neni to, co to byvavalo na zacatku.
Nez jsme spolu zacali chodit, tak jsem se o ni docela hodne snazil, pak se to v ni zlomilo a zamilovala se.
Nejsme spolu ani rok, a zacinam mit pocit, ze mi v tom nasem vztahu neco schazi. Mel jsem i mnohem delsi vztahy, a vzdy to bylo fajn temer az do konce. Jen proste nevim, proc tento tak pokulhava.
K tomu vsemu, mam jednu kamaradku se kterou jsem vzdy udrzoval velmi dobry vztah a porad spolu nekam trajdame, na pizzu, jen tak do hospody, proste ve dvou jako par. Vzdycky se mi libila a neco jsem k ni citil, proste takova ta chemicka pritazlivost. Ovsem nikdy neslo o sex. Navic je to velmi ortodoxni krestanka, takze vsechno by bylo technicky realizovatelne az po svatbe :D Ale verte mi pratele, s tou bych si spolecny zivot dokazal predstavit.

Nejhorsi a nejdivnejsi je, ze me to nijak extremne netrapi. Kdyz jsem mel minuly vztah, tak jsem na tu svoji kamaradku temer zapomel. Ono to bylo taky proto, ze vicemene nebyl cas. Ale opet do kontaktu (zcela nahodou) jsem se s ni dal prave den po rozchodu. Zni to divne, ale je to tak.
Dnes, i kdyz si rikam, ze todle by moji pritelkyni bolelo, proste me to netrapi. Uzivam si pekne chvile, zatim co pritelkyne sedi doma a mysli si, ze jsem v praci.
Prilis si nerikame co delame, kde jdeme, co mame naplanovano a tak, takze si nezatezuji mozek starostmi, jak todle vysvetlim.
Kdyz to tady ale pisu, pripadam si tak trochu jako prase. Vpodstate, muzete me odsoudit. Ale nevim jestli mi to pomuze.

Uz jsem i uvazoval nad tim, ze bych se se svoji aktualni pritelkyni rozesel a zkusil to z tou kamaradkou. Ovsem, otazkou je jak by to mohlo dopadnout. A taky, jak se rozejit? Pritelkyne je na me dost fixovana a z toho by se asi dost dlouho vzpamatovavala. Nikdy mi neudelala nic zleho, tak bych ji nerad takhle trapil.

Ach jo.. tomu zas rikam vylev mysli. Je parada si ale takhle vypsat myslenky z hlavy, dat prostor ostatnim na jejich zhodnoceni a zkritizovani.. :D

Piste lidi, stejne bych si rad s nekym popovidal. Mam dneska pocit, ze zase do rana neusnu a sedet tu sam, to je na zblbnuti.

Hezky vecer vsem ponocujicim ;)


18.02.2012 16:02:55
Ty jsi dobrej slizák. Jak by se líbilo tobě, kdyby tě nějaká kravka rok tahala za fusekli, vyznávala ti lásku a přitom by randila s kamarádem, po kterým by zároveň i toužila? Potřebuješ si pořádně natlouct hubu, to je celý. A věřím, že si tu držku i namlátíš, chce to čas.
Pompejista
18.02.2012 13:26:13
Představ si situaci - co když tohle své holce řekneš, rozejdeš se s ní a kamarádce se otevřeš. Ta ale tě přeze všechno odmítne, řekne, že tě nikdy nechtěla, že ji nepřitahuješ a zkoušet dobývat ji můžeš sebevíc.

Pak bys zůstal sám bez dalších pokusů v šachu matu. No ne?
komodor 19
18.02.2012 12:42:45
Nevim - prijde mi ze ses trochu zmatenej jak lesni vcela. Ja bych radil pockat jak se situace vyvrbi. Nema cenu bourat vztah ze dne na den paac si clovek najednou uvedomi ze se mu treba libi nekdo jinej. Stejne tak se muzes druhej den probudit a zjistit ze je ti vlastne s Tvou pritelkou dobre. Kazdej vztah se vyviji a zrovna rok je takova blba doba. Zkratka pockal bych par mesicu a pak by se videlo. Jinak razim nazor ze i Tvoje holka by mela bejt Tvuj dobrej kamarad.
Veldrane 33
18.02.2012 11:15:58
Tak po roce mizí ta prvotní zamilovanost a někdo to nedokáže unést. A hledá podněty někdě jinde. Křesťanka nekřestaňka. Občas mám pocit, že křestanky jsou víc užívací než nekřestanky. Aspon dle mých známých.
Bud to překonáš, ale tak, že to opravdu sám v sobě vyřešíš. Nebo se s ní rozejdi. Rok není zas tak dlouhá doba...zvládne to. Jestli ti jde jen o tu její fixovanost, tak je to možná jinak než si myslíš. Stejně jako tvoje zamilovanost, kterou před ní předvádíš.
Clay 24
18.02.2012 10:04:02
Jen jestli si náhodou příliš nefandíš. :-)

Říkáš, že svou přítelkyni znáš, na druhou stranu spolu nejste ani rok. Nezlob se na mě, ale za tak krátkou dobu člověka nepoznáš. Rozhodně ne dobře.

Co Ty víš, třeba se přítelkyni honí hlavou něco podobného jako Tobě. Třeba má taky nějakého kamaráda.

Rozhodni se tak, abys byl spokojený. Jen nedělej pitomce z lidí kolem sebe. Pokud se s přítelkyní budeš chtít rozejít, tak to udělej, ale co nejdřív. Protože lhát jí třeba dalšího půl roku, to by byl hnus.
Lutien
18.02.2012 09:25:48
Nevíš o čem píšeš...Nejhorší jsou ortodoxní křesťanky..Jenže na to příjdeš až po svatbě.....Vím o čem píšu...
A to je už pozdě se bít do hlavy...
commex
18.02.2012 09:19:03
To jak se chováš je k tvé přítelkyni hodně nefér. Měl by jsi si zvážit co vlastně chceš a podle toho se zařídit. Pokud ve vztahu nejsi spokojený, tak zkus hledat nějaké řešení a nebo zvol rozchod.
Ewangelle 20
18.02.2012 09:12:49
Poradím ti jedno. Rozchod.
Ona se sice chvíli bude trápit, ale aspoň nebude ve vztahu s klukem, kterému na ní nezáleží.

A to, že se bude trápit? Lepší porozchodové trápení po roce, než zjištění po x letech, že vlastně chlap, kterého miluje je jen připosraný lhář, který neví, co chce.

Ale jak už zde bylo psáno. Ty to protahuješ ne kvůli ní. Ale kvůli sobě. Protože sám sobě nepřiznáš, co jsi zač.
Kdyby toto udělala ona tobě, jak by ses zachoval? Zkus se vcítit do kůže tvé zatím přítelkyně? To by bylo nadávek na ženské, což?
ich
18.02.2012 08:30:33
Me to ve tvych ctyriadvaceti prijde dost nezodpovedne, rozmazlene a srabacke. "Hmmm neco mi chybi, nevim co, tak se na to vykaslu a zkusim to jinde." Je to vuci ni dost nefer, zvlast, pokud netusi zadny problem. A pokud jsi jeste navic byl ten, kdo ji uhnal a sliboval ji hory doly.
broskev 23
18.02.2012 08:08:44
Já mám z tvého psaní dojem, že potřebuješ ženu dobývat, že potřebuješ cítit určitou nejistotu a tajemno, ale jakmile ženu dobudeš a ona se na tebe fixuje, přestává být pro tebe zajímavá. Proto teď uvažuješ o své ortodoxní křesťanské kamarádce. Protože tu dobít by bylo jako zdolat Mont Everest a byl by to tvůj triumf. Obávám se ovšem, že jako křesťanka by se pak na tebe také zafixovala, ty bys jí měl najednou jistou a příchuť tajemna a potřeby dobívat by ten vztah ztratil, stejně jako to ztratil tvůj vztah současný a ty by ses začal zase poohlížet jinde. Važ si toho co máš a nebo si musíš najít dračici, která ti občas zahne.
veselá kopa
18.02.2012 07:33:29
mě vždycky připadá, že když se lidi vymlouvají na toho druhého, že mu nechcou ublížit , tak především nechcou ublížit sami sobě, prostě je to to jistota, citová vazba, sex, s kamarádkou to není jisté, takže tak
Klosinus 27
18.02.2012 07:30:04
Přestaň hrát Skyrim. :D
Pegasis
18.02.2012 07:26:25
Kurna fix..tak toto me malem rozbrecelo. Popravde me by tenhle duvod ukonceni vztahu,navic bez varovani,asi polozil. A to nejsem vubec typ holky,co breci po rozchodu mesice..ale rozchod kvuli lasce k jine..neobvykle a bolestne. Zkus pritelkyni naznacit,ze je neco spatne. Muj pritel mel taky pocit,ze mu neco chybi a nemuze byt se mnou stastny..na tyden jsme se tenkrat rozesli. Od te doby je to temer 10 mesicu. Nekdy je asi treba si jen uvedomit..co mame,co ztracime.
Ejbísí 20
18.02.2012 02:33:10
Jj, to si taky uvědomuji, že ty s tim teď nic neuděláš.. Ale postřeh dobrej ne :-D Jdu do peřin vymýšlet něco sofistikovanějšího a ty informuj o průběhu dění.. Tvůj příběh mě opravdu vzal :-)
Any
18.02.2012 02:32:42
Hele, tvoje přítelkyně by se z toho dostala. Nějakou dobu by si pobrečela, ale za rok maximálně za dva už by měla jiného a byla s ním třeba šťastnější než s tebou. Tak to prostě je. Nečekej, že po rozchodu s tebou zůstane navěky sama.
A co se té kamarádky týče, tak pokud je tak silně věřící máš velkou šanci, že ti jen tak neuteče. Kvůlii své víře nikam na vztahy nepospíchá takže si můžeš dovolit váhat déle než u nevěřící holky.
White Lamb
18.02.2012 02:25:48
Vidis, to me nenapadlo.. Na tom neco bude.
Ovsem, co v takovem pripade rict? Pusobi na me fakt, ze uz je vic jak dve hodiny po pulnoci. Tudiz mam docela pekne zastrenou mysl.. Kazdopadne, nemohu prece rict, ze potrebuju zacit zdrave zarlit :D

Chtelo by to vymyslet neco sofistifikovanejsiho :)
ArrowInTheKnee
18.02.2012 02:12:02
A nebo problém může být jinde.. Psal jsi, že jsi se o přítelkyni musel hodně snažit. Teď je na tebe fixovaná, jak píšeš. Obecně je známo, že co je jisté, tak nás už neláká. Třeba potřebuješ ve vztahu trochu té nejistoty... jestli tě má ráda tolik, co ty jí.. jestli na tebe myslí.. Když jsi v přesvědčení, že je na tebe fixovaná, tak nemáš potřebu se o ní víc snažit a tvá pozornost utíká i jinam (třeba ke kamarádce).. Můžete se nad tím spolu zamyslet..
A že nechceš vzbudit podezření.. Když budeš mlčet, nic se ve vašem vztahu nezmění a může být čím dál hůř.. Můžete si v klidu popovídat, aniž by hrozila apokalypsa..
Any
18.02.2012 02:11:03
To je taky fakt, ale to plati velmi vseobecne.. Clovek nikdy nevi do ceho jde.. Pokud to nezkusi, nepozna. Co se tyce sexu, jak jsem rekl, kdybych mel pockat do svatby, pockal bych. Dva roky jsou sice dva roky, a pri momentalnim stavu, kdy si tu kamaradku dokazu predstavit na pozici pritelkyne, kdyby to opravdu chtela, udelal bych to pro ni. Znam uz ji dlouho, a musim rict, ze s ni se clovek opravdu nenudi. Je stejne prastena jako ja a mame si co rict.
To s tim weekendem je fajn napad, myslim ze neco takoveho zorganizuji :)
Asi se budu ridit radami Any. Zacnu mirne stagnovat na pozici vecne zamilovaneho, a uvidime.. Bojim se ale, ze ji to zacne dochazet a bude hledat pricinu. Coz samozrejme jednou prijde.. Ach, jak ja nenavidim takove zivotni mezniky....

Ani nevite, jak se mi ulevilo :) Vpodstate nemam komu bych todle vsechno rekl. Samozrejme mam kopu pratel, kterym bych to rict mohl, ale nejak si tim nejsem jisty. Radeji to dusim v sobe, ale zase nejsem typ cloveka, ktery by todle dokazal cely zivot :D
ArrowInTheKnee
18.02.2012 01:53:10
Je to těžká situace.. Ať už se rozhodneš jakkoliv, tvůj život to změní.. Pokud stáhneš ocas a sklopíš uši, je tu riziko, že budeš o to víc "frustrovanej", začneš být ve vztahu nespokojenější - protože ti bude něco chybět - "dýchánky" s kamarádkou. Nemusí to tak být, ale může. Když se necháš unést, je tu riziko, že tě kamarádka nebude chtít nebo že si později uvědomíš, že nynější přítelkyně je ta pravá.. Napadá mě, že by mohlo být dobrý jet někam třeba na víkend, ale SÁM a tam si utříbit myšlenky.. Můžeš si představit, se kterou z nich bys tam byl raději, se kterou by sis raději povídal.. Když budeš na neutrální půdě bez vlivu jedné i druhé, tak ti to třeba pomůže..
Any
18.02.2012 01:47:52
Ja jen jestli si to spise nenamlouvas ..Za rok ziti z tou kamaradkou bys tu mohl psat znova neco podobneho.Vim ze nejde o sex ,ale beru to i z tehle stranky kdyby treba nebyla 2 roky svatba...hmmm myslim ze by te to hodne rychle prestalo bavit ...Nevim muj nazor :)
kkkk
18.02.2012 01:38:51
V tom mas pravdu, dekuji.
Jen bych nerad vzbudil podezreni, ze se s nasim vztahem neco deje.
Je pro me lepsi nechat pritelkyni zit v predstave ze je vse v poradku nez ji nechat, aby se v tom zacala pitvat, prestala mi duverovat, zacala mi kontrolovat postu a ujistovat se o me lasce k ni.. Vim ze k ni stale hodne citim, jen uz to proste neni to co ze zacatku. A do toho navic ta kamaradka... Je to tezke rozhodovani.
Otazkou je, jestli je lepsi stahnout ocas, sklopit usi a nechat kamaradku bezet, nebo postavit se tomu jako chlap a udelat ten krok, ktery obrati cely muj zivot naruby.
ArrowInTheKnee
18.02.2012 01:28:14
Ahojky, držím pěsti, aby to nakonec dopadlo ke tvé spokojenosti.. Jen takový malý postřeh za nás za holky nebo alespoň za mě - co by mě jako holku mrzelo: pokud píšeš přítelkyni sms a v tu chvíli se opravdu necítíš "zamilován" či že ji miluješ, tak jí to do té sms nepiš. Třeba ji zarazí nebo zamrzí, žes ji to nenapsal, ale nebudeš ji lhát.. a proč to píšu? Kdybys potom došel k tomu, že se s ní rozejdeš, ona to bude v sobě neustále rozebírat a pitvat. Bude si číst tvoje smsky a ptát se sama sebe, proč jsi se s ní rozešel, když jsi ji neustále ujišťoval o své lásce.. a nejspíš dojde k tomu, že jsi ji lhal a to ji zlomí ještě víc...
Any
18.02.2012 01:09:34
Diky pratele :)

Po te kamaradce opravdu touzim, todle mohu priznat.. Ovsem svedomi mi nedovoli vyvadet to, co bych delal v te same situaci, kdybych byl single. Rozumite... :D
S tim panenstvim si hlavu nelamu, nerikam ze jsem nejaky asexual nebo neco v tom smyslu, ale verim, ze i kdyby nakrasno kamaradka chtela pockat, pockal bych.
Je pravda ze tim svou pritelkyni trapim, a asi by bylo nejlepsi se s ni rozejit.. Anebo taky ne, zustat s ni a na kamaradku zapomenout. Pro me by to znamenalo utopit se v klasickem rezimu. Pro pritelkyni by se nic nezmenilo. Navenek se chovam, myslim, velmi zamilovane.
Kdybych se s ni rozesel, vzpamatovavala by se z toho dlouho, znam ji, vim jaka je.
Snazim se ji nelhat, a pokud lhani neznamena to, ze ji nereknu ze jsem byl s kamaradkou na pivku, pak ji vlastne nelzu... Ted si pripadam jako pekny alibista... :D
Nonic, jestli mate jeste nejake napady, piste, jak rikam, rad si s nekym popovidam ;)
ArrowInTheKnee
18.02.2012 00:58:40
Já problém nevidím. Nepodvádíš jí. Prostě máš kamarádku jako skoro každý. To, že jsi částečně vinen myšlenkou neznamená, že jsi vinen činem.
Snad jen to, že jí lžeš, že jsi v práci, ale jinak jsi jí zatím nic neudělal.
White Lamb
18.02.2012 00:54:53
tak jí trápíš ještě víc, že je ti teoreticky jedno co dělá atd... tak když k ní nic moc necítíš tak jí netrap ještě víc a rozejdi se s ní urřitě jí to bude bolet míň.
maRRti
18.02.2012 00:46:21
Ahojky, dnes taky ponocuju, tak reaguji na tve trapeni: po te sve kamaradce ocividne dost touzis a je vlastne hrich byt s jinou. A neboj, taky mam jednu znamou (ortodoxni krestanku), ktera tvrdila, ze "az po svatbe" a ejhle, zamilovala se a panenstvi ji hodne rychle omrzelo :)
Ealony

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy