Romové - skutečný příběh

z dneška z IKEA
Dnes jsem zavítal do jednoho z obchodních domů IKEA. Po cestě odděleními jsem narazil na trojčlennou skupinku Romů. Mluvili spolu značně nahlas a i jinými cestami působili rozruch, ovšem přijatelný. Prošel jsem okolo nich a po pár vteřinách se již vytratili z mého duševního světa. Do myšlenek se mi dostali asi za půl hodiny. Všimnul jsem si jich už asi na 50 m. Dohadovali se u pokladny. Já se postavil k jiné a při čekání jsem zjistil, v čem je problém. Ti Romové popadli o patro výše nějaký kus vystaveného a smontovaného nábytku a ten si chtěli koupit. Můj závěr je následující. Tak si může počínat leda značně hloupý člověk nebo někdo, kdo dosud nikdy nekupoval v běžných obchodech současný nábytek (píši současný, protože u starožitností si berete kus, či kusy, které jsou vystaveny).

20.01.2012 06:14:39
Ty woe myslim, že manageři IKEA můžou bejt rádi, že nedostali chuť na ty párky v rohlíku, co se prodávají za kasama...
Durcet ze Sodomy 35
19.01.2012 23:22:00
A opravdu si ho CHTĚLI KOUPIT?
strawberry muffin 19
19.01.2012 23:19:23
No ale to se nemuzes divit, ono tam fakt neni zadny dostatecne vyrazny upozorneni, ze to zbozi si mas vzit az dole. Me by to mozna taky nenapadlo, kdybych tam sel sam neco koupit :)
vf38exfzp
19.01.2012 23:06:01
to neni zadna novinka, ze to jsou retardi :)
QuelQu 17
19.01.2012 22:46:06
Asi byly líný se kouknout dolu do spodního regálu kde to je v krabicích, teda aspoň s Tesku když sem si tam kupoval stůl, nevim jak v Ikea ale to je asi stejný nebo podobný
SHAGOHOD

Podle mě naprosto neomluvitelné chování! Těžkej zločin =D
Rasismus, diskriminace!

Vážený pane, až se vám stane stejný trapas v podobné situaci (a neříkejte mi, že nestane...) a jiní se budou smát na vás, pak si vzpomeňte, jak málo pochopení máte pro chyby ostatních. Záměrem vašeho příběhu ale nebylo poukázat na to, že někdo si spletl různé způsoby nakupování v obchodech s nábytkem.... vaším záměrem bylo jen sprostě a primitivně si kopnout do Cikánů, absurdní důvod se najde vždy. Je mi vás líto :)

Přidej komentář

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy