Všechno mě táhne do USA

Ahoj... takže můj životní sen je ject do USA, mít dům na předměstí, rodinu, fajn práci.
Ale prostě tak to neni, většinou nikdy si nesplní svůj sen... nechcete tady jen tak napsat nějáký povzbuzení ?... teď máme poslední tejden, na to aby jsme si opravili známky... vychází mi z F 3/4 a z Čj to samé... většinou je to ke čtyřce... z Fyziky si teď dělám 4 referáty... který stejně nevim jestli mi uzná pro tohle pololetí, propásnul jsem písemku, která byla neco jako "pololetka" a náhradní už nebude. Z češtiny ted budeme psát pololetku, a já to zase zpackám... tak strašně potřebuju dostat z těch předmětů trojky, protože čtyřkaře neberou... myslíte se že se to něják pude ? .

Ach jo, lidi. Minnessota je snad jeden z nejhorsich statu, ktere si clovek muze vybrat. Prace tam moc neni, v zime jsou tam brutalni zimy, hlavni mesto (Minneapolis) plne Somalcu ...

http://en.wikipedia.org/wiki/Minnessota
Starsi
16.01.2012 07:44:49
Te Tvuj "americky sen" je tak banalni ze si ho mnohem snaz splnis tady.
Hmmhator 30
16.01.2012 07:07:52
Amerika čeká jen na mladé, inteligentní a krásné lidi, nikoliv na někoho, kdo má z fyziky mezi 3 a 4 :))
sennoci 40
16.01.2012 07:01:43
No, maluješ si to dost růžově. Ten pravý americký život z televize nepoznáš.
maličkej 27
16.01.2012 05:37:02
Jeste jsem chtel dodat-napsal jsem -uc se uc se...spravne jestli se nemylim to bylo : Ucit se,ucit se,ucit se,ze? To rekl Lenin.-To je snad jediny s cim s nim souhlasim
Drban
16.01.2012 05:31:58
Ve 14-ti jsem si predstavoval USA podle rodokapsu/romany do kapsy/,cetl Maje,zboznoval Old Shuterhande a Winetou,ryzovani zlata a podobne.Jsi jeste moc mlady a uprimne-naivni.Je to tady stejny jako vsude na svete.Moje mati /nez jsem utek me varovala-hochu vsude je chleba ve dvou kurkach a nebo "peceny holubi nikde nelitaj do huby" atd.--Chtel bys tu zit a mit na predmesti vilu a podobne-na to se tady musi tvrde makat a ti kteri nemaji vzdelani,jsou na tom dost blbe.U vas napr. nadavate ze za den pobytu v nemocnici zaplatite myslim,100 korun?-No to je asi hodinovy plat ze?Tady den pobytu v nemocnici stoji mezi $1,200 az $1,400 ! no a na to treba delnik maka okolo 70-ti hodin,to je kdyz neni pojisten. O tom co se tu plati za leky te nebudu strasit.USA je great pro mlady a zdravy,jakmile onemocnis-zacina horor!No a pojisteni stoji mooc.Nechci unavovat vyctem ci srovnavanim-to je vse.Heled,uc se uc se a uc se a treba jednou budes schopen se odstehovat jinam.Ale zatim jen sni o tom.Wish you all the best .
Drban
16.01.2012 02:51:12
Podle toho, co rikas, to vypada, ze chces v USA zit zivotem stredni tridy. Vzhledem k tomu, ze prave ta je v USA naprosto nejvic ekonomicky drcena, tak by se ti to ekonomicky nevyplatilo. Kulturne se ti to taky nevyplati, Evropa je Evropa. Z hlediska zdravotni pece te musim upozornit, ze kdyz v USA nemas alespon prumerne zamestnatni, tak v podstate nemas zdravotni pojisteni a dostat na pohotovosti jeden blby predpis na prasek proti boleni hlavy je pak otazka stovek dolaru. A pochopitelne neni nic zvlastniho na tom, kdyz clovek hleda praci treba 6 mesicu, takze jakakoliv nemoc v tomhle obdobi ho muze zbankrotovat. To samy je se zaplacenim za vzdelani - bohati si to muzou dovolit, nejchudsi dostanou stipendia, no a stredni vrstve nezbyde nic jineho nez se zadluzit.

Na USA je podle me zajimava jen jedna vec: pratelsti a otevreni lide, kteri si vas rychle oblibi, ale zaroven jim nedela problem zvednout se a ze dne na den zpretrhat vsechny kontakty a odstehovat se na druhou stranu kontinentu (napr. za praci nebo treba jen tak).
Mark Evans
16.01.2012 01:19:01
Ve tvém věku tu naivitu ještě chápu. Z pláten kin a stránek časopisů vyznívá US jako země zaslíbená. Žel realita je jinde.

Radši se věnuj těm svým školním trablím. Dostaneš- li čtyřky, svět se nezboří, ale pamatuj, že to se neříká jen tak, nenechávat věci na poslední chvíli. S psaním referátů ti nepomůžeme, ale věřím, že když se chce, všechno jde. A doporučuji se na dobu učení odpojit od internetu, to je strašný zabiják času.

A být tebou, jdu spát. Ráno moudřejší večera a když se člověk nevyspí, špatně mu to myslí.
DumSpiroSpero 21
16.01.2012 01:16:25
Ja v USA ted jsem jako exchange student, na konci tretaku sem mel asi 4 ctyrky a dostal sem se sem v pohode. Staci si to umet zaridit
Swagg725
16.01.2012 01:00:59
Mě to tam taky táhlo. Dokud jsem nezjistil, že tady je asi tak 50x větší svoboda než tam.
Dojde

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy