Zbytečně naštvaná

Jsem děsně naštvaná na přítele a zřejmě nemám důvod a nevím co teď dělat až přijde ke mě..
včera měl sraz s klukama(kteří mě nemají rádi) s některýma byly pozvaný i jejich holky.. Už týden předtím sem mu říkala, že sem smutná z toho, že tam jde a měli sme kvůli tomu trochu řeš, říkal, že kestli chci tak zůstane doma, to sem samozřejmě zavrhla, přece mu nemůžu zakazovat kam má chodit a kam ne..

No asi mě štve, že ostatní holky tam můžou a já ne, chtěl abych šla,ale já se tam nebudu koukat na jejich otrávený ksichty a na poznámky ohledně mě..

No takže včera v 8 odešel, za tu dobu jsme si trochu psali smsky, od te doby co odešel sem brečela, pak četla knížku abych se uklidnila, pak šla spát, pak zase brečela, ještě není doma, podle mě se vyspí asi u kámošů teda a nebo se vrátí v 10 totálně opilej, už teďka z toho mám fakt radost :(

No jde o to, že sem na něj neprávem naštvaná, bojím se, že až ho uvidím, že na něj budu zlá a nevím jak se s tím vypořádat, psal mi o půl 4, že za chvilku jde za mnou se mazlit a je 8.. to z toho mám fakt radost, kéž by mi nic nenapsal, od te doby na něj čekám jak blbec..

Teďka si připadám jak totální pipka, stíhačka a nevím co ještě..

Třeba to někdo dočetl do konce, dík

22.01.2012 08:24:10
No ja doufám, že je v pořádku, ptž mi o půl 6 přišla smska, že se pije tak normálně..ani zmínka jestli spí někde jinde nebo v kolik přijde.. tudíž ani nepočítám, že by se teďka někdy ukázal u mě, když je mu tam tak fajn.. achjo totálně mě štve, že mu to neumím přát, sem naštvaná, že za nima šel, mě nechal doma.. 12 hodin v hospodě je podle mě dost, ještě, že to budu snášet jenom 2 krát do roka, ptž častěji by mě už jeblo..

úklid je dobrej nápad, už se o něj pokouším a ještě skáknu nakoupit, třeba se to malinko zlepší
lizatkoko 21
22.01.2012 08:16:41
No kdyby se mi přítel do rána nevrátil, tak já bych teda měla strach. Napiš mu sms, jestli je v pohodě, že se mohl ozvat, že tam přespí, že o něj máš strach. Snaž se něčím zabavit (třeba úklidem) a třeba to naštvání ze sebe nějakou aktivitou dostaneš :)
Sépie z hlubin

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy