Zvonění mobilu na divadelním představení

Zazvonění mobilního telefonu během divadelního představení - prý je to docela problém, rozhodně to naboří tu atmosféru, kdy třeba Hus stojí před kostnickým koncilem a čeká na verdikt a do toho se ozve vyzvánění mobilu, pokud možno nějaká veselá melodie z Mrazíka, ze Šmoulů nebo nějaká hitovka od lady Gaga.

Mě se to naštěstí netýká, protože jsem nekulturní čuně a do divadel nechodím, ale co vy?
Stalo se vám, že jste byli při sledování divadelního představení vyrušeni nějakým ňoumou, co si neumí vypnout mobila (ti otrlejší si ten hovor i v krátkosti odbaví)?
Nebo zazvonil vám samotným? To musí být trapas jak svině, slušně vychovaný člověk musí mít v tu chvíli chuť zahrabat se metr pod zem.

Jak byste to řešili, být na místě provozovatele divadla?
Zavedením přísných pokut za zazvonění, prošacováním návštěvníků divadla u šaten, namontováním rušiček mobilního signálu, jako to mají ve věznicích?

22.01.2012 18:51:17
Co popisuješ v prvním odstavci mi zní dost vtipně, chtěla bych to zažít.
Do divadel jezdím pravidelně s Klubem mladých diváků našeho ústavu, z čehož moc nadšená nejsem. Vůbec by mi nevadilo, kdyby někomu během představení mobil zazvonil, bylo by to příjemné rozptýlení, protože v divadle se cítím stísněně a nepříjemně omezeně.
Jedno divadlo (nevím už jaké) to mělo řešené tak, že bylo ve sklepě.
Elara the moon 16
22.01.2012 18:48:45
Občas někomu zazvoní mobil, ale hysterák jsem z toho nechytla (taky jsem kulturní barbar a prostě jsem se tomu jen pousmála :-)
Roztomilé píčátko

Ekonomika Ideologie Inteligence Internet Psychoterapie Sobectví Společnost Video  GVKB CZ

Poslední návštěvy