O mě

Co o sobě říct? To je velice těžké. Nemůžu říct že jsem dokonalý ale ani že jsem špatný. Když to tak vezmu nikdo není dokonalý. Každý člověk má nějaké mouchy.Někdo velké a jiný malé. Já osobně si myslím že mám asi velké, jinak by si mě asi lidi víc všímali a nenechávali mě jako páté kolo od vozu. kamkoliv já přijdu s klukama tak se všichni objímají a dávají pusu a mě si nikdo ani nevšimne. Ne že by si mě nikdo nevšimnul, to není ani možné, protože jsem od přírody dobře rostlí. A nebo si za to můžu sám? I tím je to možné. Od mala vyrůstám sám.Zádné prátelství ani kamarádství.

A holky? Zatím jsem neměl tu čest žádnou poznat.Neměl jsem možnost poznat tajemství dívčích srdcí ani kouzlo dívčích rtů.A tak rád bych s někým byl. Tak rád bych někoho hladil po vlasech a říkal bych mu  něžné věci a rád bych mu stál po boku v těžkých chvílích. Ale asi mi to není souzeno s někým být. Asi, asi je mi souzeno jen pozorovat jak někdo s někým je. Ale mě to už nebaví jen se dívat taky bych to chtěl už poznat. Ale asi je něco ve mě, co mi v tom brání. Velká část mě by někoho chtěla a šla by pro to až na konec světa ale ten kousek části co zbývá z toho má strach. Má strach z toho neznáma které skrývá to slůvko Láska a strach z velkého kroku co by musela provést. Asi bych potrěboval někoho kdo by mě tím vším prováděl a byl by mi na blízsku. Já jsem povaha co se do ničeho nehrne a potřebuje ke všemu dokopat.

Ale asi to bude taky vinna mého vzhledu. To je můj problém číslo jedna. Mnozí lidé se na mě podívají a hned mě odsuzují za to jak vypadám a nechtějí se mnou nic mít. Přál bych si aby se nepodivali jen na slupku ale podívali se i pod ní a poznali co je ve mě dobrého.Chtěl bych aby se zavrtali hloubějc do mého nitra a našli mé dobré vlastnosti. Nejsem žádnej Bred  Pit ani zádnej jinej chlapec s dobrou vizáží ale troufnu si říct že jsem dobrej kluk se srdcen na dobrém místě. Někdo má prostě štěstí a má na co pomyslí, holek že by je na všech prstech nespočítal a někdo prostě taková štěstí nemá a prostě musí na tu pravou čekat třeba celí život. Já si počkám , já to vydržím. Já vytrvám a najdu si někoho koho bych mohl mít rád. 

To je moc krásně napsaný :)

Přidej komentář

O autorovi

  • Jméno zviratko1
  • Bydliště Praha 2
  • Já řeknu jen toto:Velcí lidé diskutují o myšlemkách; průměrní lidé diskutují o skutcích; malý lidé mluví o druhých. Kdo ztratil peníze, ztratil mnoho; kdo ztratil přítele, ztratil více a kdo ztratil lásku , ztratil všechno.
Můj profil