15.Červen 2007
NEMECKO

Tak jsem akorat v nemecku, je to tu husty, jsem na vymennem pobytu a musim rict, ze si zaciname i rozumet. Ale poprve ?jo to byla sranda... vubec jsem nerozumela... ale ta holka je hodna ,je ji 18 a jsem u nich v baracku,maji dva velky psy... neco jako labradory a asi 3 kocky, ale za to poradny barak... dneska pry jdem parit,to to zacina.. Tak se treba i odvazu. Dneska cely den bylo krasne a ted prsi, co dodat, jsme kousek od cech.. a tam je pry slejvak. Zlaticka moje, vy vite o kom mluvim, az se vratim pujdem poradne zaparit a udelame si prima vecer. Teda jestli tu neumru na prelustovani z nemciny do cestiny  .das ist alles. a ted si to za trest taky prelustete ,ja to musim delat  ted porad

 

PS... pro patika.. zlaticko moc se na tebe tesim, ani nevis jak... tesim se na tu restauraci a moc se tesim jeste na ten tyden co spolu budem bydlet uuuplne sami... teda ne ze by jsme takhle nebydleli uz asi tri tydny, ale tady budu v novem prostredi. Laskuju te..a ty to vis.

 

pro Moncu- kocicko doufam ze az pujdu do music baru s ostatnima ze pujdes se mnou,moc te tam chci,mame si toho tolik co rict.. doufam ze ses za dobre s vladou...moc ti to preju,moc si to zaslouzis.

 

pro Paju- paji tobe jsem o ty kalbe rikala,tak doufam ze me nesklames, chci ti predstavit Moncu, je fakt super.  A netrap se mi furt, ja vim neni zivot lehky, ale musime si v nem najit cesticku. Az prijedu tak se vrhnem na nehticky..... uz se taky tesim.

 

Tesim se na vas zlaticka ,posilam pusinku...

Vložil: -Kathryn- @ 20:39  
0 Komentáře
Přidej komentář
<< Domu
 

O mně


Jméno: -Kathryn-
Domov: Praha
O mně: Nabízím parfémy v hodnotě 330kč, jestli vás to zaujalo tak písněte a já vám řeknu o tom více.I proč je to tak nízká cena.Každopádně za optání nic nedáte. Posléze preferuji osobní dohodu.
Koukni na muj profil

Předchozí příspěvky
Archív
Přátelé
Template by
Free Blogger Templates