21.Srpen 2007
Ty víš pro koho je tento vzkaz,,,

Beruško ani si nedovedeš představit jaký to bylo... celou tu dobu jsem myslela na to jak suprový to bylo ,když jsme spolu někde byli,,, ještě do nedávna jsem měla x tvých fotek v telefonu pod názvem Monička. I přesto jak málo jsme se viděli, jak málo jsme se známe jsem měla pocit jako bych tě znala už kdysi... myslím že jsme si hodně padli do oka a hodně si rozumněli..Prostě jsem tě poznala a místa v mém srdci si měla dost. Je to divný, nedokážu to sama pochopit proč jsem k někomu začala cítit tak veliký cit,,, nevím jak to máš ty s kamarádkama,ale já si jen tak k tělu a do srdce někoho nepustím a můžu soudit z vlastní zkušenosti, že mnohdy stratit nejlepsí kámošku, je bolest větší než stratit kluka. Zastávám se toho, že i když toho kluka miluješ moc, tak tu není dáno, že s ním budeš navždy, přesto kamarádky můžou být až do životí a ty miluješ napořád. Chce se mi z toho brečet, musela jsem smazat tvoje fotečky,,,, víš připadám si strašně hloupě, kde kdo si může říct, že dělám takový divadlo, kvůli vztahu nevztahu, ale pro mě si znamenala moc,, a moc znamenáš, jen to nějak bolí, proto jsem si je smazala, jak jsem ti říkala,,, už se mi to jednou stalo,,, a naučila jsem se s tím bojobat,ale nechtěla jsem to zažít znova, věr mi že ne:( ... každopádně, Tě stále miluju, záleží teď na Tobě jak to vezmeš a jak se s tím vypořádáš.

 

Každopádně ti přeju moc šťestí, zasoužíš si to.... jseš suprová holka a to ve všech směrech....  hodně mi tě připomíná přívěšek na klíčích, ten mi tě každý den připomíná......... Nevím jestli se uvidíme,každopádně ti posílám pusinku na čelíčko a to obejmutí co ti nemůžu dát osobně. :( miluju tě  :(

Vložil: -Kathryn- @ 21:46  
0 Komentáře
Přidej komentář
<< Domu
 

O mně


Jméno: -Kathryn-
Domov: Praha
O mně: Nabízím parfémy v hodnotě 330kč, jestli vás to zaujalo tak písněte a já vám řeknu o tom více.I proč je to tak nízká cena.Každopádně za optání nic nedáte. Posléze preferuji osobní dohodu.
Koukni na muj profil

Předchozí příspěvky
Archív
Přátelé
Template by
Free Blogger Templates