O mně
Jméno: ...zrzka
Domov: Česká Lípa
O mně: takže stručně, jasně a rychle: nesnášim ty vaše žvásty a jediný o co mi jde je mít svůj SVATEJ KLID!
Koukni na profil
Kategorie
Poslední články
Archív
Přátelé
Návštěvy
Powered by

Isnaini Dot Com

 

 

 
  03.Červenec 2008  
 
 
co si ženská sama neudělá, to nemá
Jen ošklivé ženy řeší smutek pláčem. Krásné ženy jdou raději nakupovat!


...a tak si zrzka musí každý týden koupit něco pro radost. Jak takové zrzčí potěšení vypadá? Nu radši se na to podívejte, protože na tohle jsou všechna slova příliš obyčejná!




A protože každý den nemusí být nutně slunný, je potřeba se pojistit předem a pořídit si těch voňavých flakónků  radši hned několik... Člověk nikdy neví, co se může stát, a tak je lepší být na všechno dobře připraven a mít po ruce osvědčenou zbraň na všechno to negativní co může přijít:


A jelikož téhle smysly  povzbuzující nádhery není nikdy dost, nebude přece na škodu k flakónku pořídit ještě tělové mazáníčko (aby by mu samotnému nebylo smutno...)



Pak přijde na řadu koupáníčko... A co by to bylo za koupáníčko bez voňavých čmucháníček?

    

Představte si horký letní den, vy se svůdně protahujete na pláži a před vámi je noc plná flitrování … zní to neskutečně? Vyzkoušejte svůdnou novinku od Escady – parfém Island Kiss, který z vás udělá sexy kočku. Vůně je plná tropického ovoce a exotických květin, které vás přenesou na ostrov s bílými plážemi a tyrkysovým mořem. Island Kiss je určena všem ženám, které rády flitrují, smějí se a mají vytříbený vkus

Ano, uznávám, že moje závislost na těhlech opojných záležitostech je opravdu vážná... ale řekněte sami - KDO BY TOMU ODOLAL?
 

Vložil ...zrzka @ 22:55  
0 Komentáře:
Přidej komentář
<< Domu