Al_i_en

02.Květen 2008

nvm

Chceš-li mě pochopit, pochop krásu květu, chceš-li mě uchopit, uchop ptáka v letu, chceš-li mě obejmout, zkus obejmout vodu, chceš-li mě změnit, pak zkus změnit dobu, chceš-li mě pohladit, pohlaď nejdříve sen, chceš-li mě získat, pak získej noc a den...

 

 

Neplač, protože ten, kdo způsobil tvou bolest není hoden tvých slz...Kdo jich hoden je, ten Tě nikdy nerozpláče...Osud nevrátí co vzal,..jen jedno vrací- vzpomínky a žal... Ty jsi zklamal, ona ti věřila. Ty jsi se smál, ona plakala.

 

Nikdy není hrdina ten, co zklamal a opustil, ale kdo byl zklamán a odpustil. Važ si každého okamžikku, kdy jsi s osobou, kterou miluješ, protože nikdy nevíš, která chvíle je ta poslední.

 

Je těžké milovat někoho, kdo o tom neví, těžší je však milovat někoho, kdo o to nestojí. Víš jak vypadám, víš jak se jmenuju. Víš jak líbám, víš jak tě miluju.Víš vše, co vědět bys měl, ale ty jsi na mě zapomněl.

 

 

Je  těžké mít na rtech smích, když radost v srdci není. Je těžké někoho milovat, když nevíš, zda-li o to stojí. Říkají mi, že mám všechno!!! Co chci víc? Ale já vím, že když nemám Tebe, tak nemám nic. Říká se, že milovat znamená žít. Já miluju a umírám.

 

 

 

 

Autor: Al_i_en v 21:51 |



Komentáře (0):

« Domů | Přidej komentář