19.Prosinec 2005
1. Sex je lékem na krásu.Vědecké testy objasnili, že při milování se produkuje množství estrogénu, který dáva vlasům přirozený lesk a pokožce hebkost.

2. Něžné, uvožněné milování snižuje riziko vzniku dermatitídy, vyrážek a kožních skvrn. Produkovaný pot pročisťuje póry a vaše pokožka doslova září.

3. Vášnivé milování spálí veškeré kalorie z předcházející romantické večeře.

4. Sex je jeden z nejbezpečnejších sportů, který se dá provozovat. Protáhne a posilní každičký sval ve vašem těle. Je o mnoho příjemnější než běhání v parku.(nepotřebujete žádný speciální oděv ani obutí)

5. Sex je okamžitý lék na migerénu a depresi. Uvolňuje do krevního oběhu přirozený endorfín,který vám navozuje eufórii a zanecháva ve vás pocit blaženosti.

6. Čím víc sexu máte,tím se stáváte žádanější.Sexuálně aktivní tělo produkuje významné množství látek zvaných feromóny.Tyto jemné "sexuální parfémy" přivádějí opačné pohlaví téměř k šílenství a k myšlenkám na milování.

7. Milování je nejbezpečnější sedatívum na světe.JE 10x efektivnější než diazepam

8. I každodenní vášnivé líbání přináší perfektní psychické uvolnění Podporuje vyplavování zbytků jídla ze zubů slinami a snižuje hladinu kyseliny,která zaprříčiňuje zubní kaz a předchází tvorbě zubního povlaku.

9. Skvělé milování zmírňuje bolesti hlavy a uvolňuje napětí,které způsobuje zúžení mozkových cév.

10. Milováni může uvolňit i ucpaný nos. Sex je přírodní antihistaminikum. Pomáhá bojovat s astmatem a sennou rýmou.
Vložil: Amour_Kitten ¤