O autorovi
Autor blogu
Jméno: Anaelll
Region: Olomouc
O mně: poznej chuť noci v osamnění, setři z konečků prstů pel mrtvých duší, změř míru utrpení končícího dne, zahleď se hluboce do světla Temnoty a pak se se mnou seznam
Můj profil

Návštěvy
Cesta temnoty
11.Říjen 2008

 

"Nenávídím!"

"Nenávidím!nenávidím! nenávidím!nenávidímnenávidímnenávidím.." slova se nesla těžce ztuchlým vzduchem jakési komory. Opřel se o spoutané ruce a sykl. Bolelo to jako čert, necítil ruce, ale nad zápěstími mu tepala ostrá bolest. Přemýšlel za jak dlouho mu asi odumřou a upadnou.

"Hej! Ty..no ty..na zemi! "Hlas se nesl odkudsi z šera. Asi spoluvězeň, kdo ví?

"Hm.."zabručel neochotně.

"Máš jít za princeznou! "tentokrát hlas práskl autoritativněji.

"Nasrat!"

Asi to neměl říkat. Najednou cítil každou část svého těla..ruce, nohy..problém byl v tom, že to bolelo. Málem omdlel nad návalem nesnesitelné bolesti. Povedlo se mu zatnout zuby na poslední chvíli, jinak by asi zařval.

" Já něco řekl.." hlas z šera se ozval znovu. "Půjdeš?"vloudil se úlisný tón a on viděl, jak si ten někdo asi teď mne škodolibě ruce. "Co mi asi zbývá?" byla to řečnická otázka, ale odpověď se dostavila, 'div, že se z toho ten bastard neudělá ' problesklo mu hlavou, když slyšel jízlivou melodii slov: "Nic!"

"Rozmazat!" prohlásil a vstal. "Co mi ta vaše fuchtla vůbec chce?"

"Měl by jsi se naučit etiketě, mladý muži" promluvila melodicky nějaká žena k muži zhroucenému v křeči. "Ta 'fuchtla' se tě jen chtěla zeptat, jestli jsi jako ostatní u vás..ona totiž ta 'fuchtla' má v úmyslu tě zabít a poslat jim tvoji hlavu." šero prořízl zvonivý smích.

.. a někdo rozsvítil.

"Sakra..mami..teď je to napínavý!" ohradil se Tomáš a vypl video. "To nemá cenu, zas abych se na tyhle filmy díval, když nebudeš doma."


Kategorie: Pohádky na dobrou noc :) | vložil: Anaelll ¤