DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY   04.Únor 2007


K tomuto článku mě inspirovaly nejen moje osobní zkušenosti, ale i hláška DoniTerini : chlapi jsou jako tramvaje - za nima se neběhá, přijede další.
No musíte uznat, že jako ženu mě tento výrok velmi zaujal a vzala jsem si ho k srdci. Ovšem jsem o jeho pravdivosti polemizovala s představiteli mužské populace a narovinu jsme to rozebrali. Tak mimo jiné jsme zjistila, že by se běhat mělo, protože potom hrozí nebezpečí, že nastoupíte do špatné a ta vás zaveze někam jinam než by se vám líbilo. No ale přiznejme si, že ne všichni utíkat umí nebo dokonce mohou a co pak? Přece nebudu stát na zastávce a čekat, až ta moje tramvaj objede celé město a vrátí se! Vyvodila jsem z toho závěr, že pokud řídící centrum tramvaje není nijak poškozeno, nikdy se nemůže stát, že by vám ujela a tudíž za ujíždějícími šalinami opravdu neběhejte - nemuselo by to stát za to!
Donutilo mě to však přemýšlet nad tím, k jakému dopravnímu prostředku bychom mohli přirovnat tzv. něžné pohlaví. Dospěla jsem k závěru, že zatímco všichni chlapi jsou stejní a proto jsou všichni tramvaje, ženy do jednoho pytle prostě házet nemůžeme a tudíž jsem utvořila tři hlavní skupiny (které se mohou dál dělit na x dalších podskupin, ale v tom se teď hrabat nebudeme). Jsou to autobusy, vlaky a auta. První skupina "autobusy" jsou ženy a dívky divoké s ne moc dobrou pověstí, které staví na každém rohu. Druhá skupina "vlaky" jsou příslušnice ženské populace, které sice dokáží být věrné, ale rády si užívají života a tak se nemůžeme divit, když občas na některé zastávce zastaví nebo mají menší zpoždění. A konečně třetí skupina "auta" jsou ženy věrně milující, které podpoří partnera v jakékoli situaci. Takže pánové, pokud si pořídíte luxusní auto, můžete se spolehnout, že dokud ho nenabouráte nebo nepůjčíte kamarádovi, bude jenom vaše.
Ať už souhlasíte s mojí teorií nebo ne, musíte uznat, že na tom něco bude. Na závěr bych chtěla podotknout, že vždy existuje možnost přestoupit. napsal/a: Anastasis 03:05 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář