05.Leden 2009,00:10
            Tak tahle akcicka tu nesmi chybet, byl to nadherny den, plny smichu i emotivnich chvilek. O co slo? Jak mnozi vi, posledni dny v roce jsem stravil v Usti, ve meste, kde jsem poznal slovo pratelstvi v pravem slova smyslu. No a jelikoz jsem se chystal pvniho ledna opustit Cechy na delsi dobu, musel jsem si uzit se svyma laskama co nejvic casu. A tak se udal tenhle vecer, jakasi rozlucka se Simi, Adelkou a jeji maminkou Ladkou.
             Akce zacala uz odpoledne, kdyz jsem si s Adelkou sel domluvit k Robertovi kerku (nakonec to nevyslo fnuk), vzniklo tak par fotecek na Miraku. Musel jsem pak za babickou na pozdni obed, takze jsme se domluvili, ze se sejdem ve tri u Severu i s Ladkou (Adi super mamca).
             Hej holky vylezli z troleje jak nejvic frajerky, obe slunecni bryle, ohaknuty jak modelky a proste malo svitily v davu :o) No necekane se slo do La Rue, kde cela action zacala a kde se k nam pripojila i Siminka. A cim to vsechno zaclo? Jaaasny, dame panaka ne :o) Takze sambuca, baileys, kurant atd atd a uz se jelo, nalada vyborna, srandy kopec. Nejvetsi jokes zacaly ve chvili, kdy mi Adik a pamatku dala vetrelskou lasičku (vubec to neni veverka, ale pssst, hihi) s brutalne sviticima zelenyma ocima. Od Ladky jsem dostal krasnou sadu svicek pro slabe chvilky (jedna mi tu ted hori) a krasny dopis! A pak uz se jelo, zprovoznili nam "džůbox" (vim ja jak se to pise? :o)) a jelo se... Adelka predvadela lasicku, no proste joke... Se Simi jsme si pak zaradili na Hanicku Zagorovou a jeji Julii, Adelka redvedla nasi Tecktonic sestavicku a nejvetsi kouzlo vecera? Skladba 4 minutes v podani Adelky a Ladky alias Madonny a Justina... No malo jako trenerka dospelaku a jeji mamca :o))) Pak uz jsme si jen papat pejsky a kocky k nasim sikmookym pratelum a ja jsem nakonec jel za Klarkou burget domu, kde jsme jeste uzasne pokecali (a zachlastali, ale to jakoze nic).
             Nemohl jsem si prat hezci vecer s temahle uzasnyma lidickama. Miluju vas naprosto z celeho srdce a uz se nemuzu dockat, az se s vami zase uvidim. Posilam spooooustu kissiku do Usti :o)
Action: 30.12.2008
Party place: cafe La Rue
Party People: Me, Adelka, Simi, Ladka a k veceru Klari
Podekovani: Ladko dekuju moc za vsechno, co jsi mi rekla a napsala, moc si toho vazim. Mam te moc rad!
 
vložil: B.u.u.u.
Permalink ¤


1 Komentáře:


  • 05.01.2009 18:01:39, Adélka Lasička

    Onísku Zlatíčko moje...to já tebe Milujůůů!!!Já kdybych tě neměla!Na to nechci ani pomyslet...snad to rychle všechno uteče a brzy budem už spolu...Muckuju jenom Tebe:-*