Myšlenky
20.Říjen 2007,18:22

V městečku XY žijí milenci Abigale a Gregory. Velice se milují a tráví spolu hodně času. Jednoho dne musí Gregory odjet do svého víkendového sídla na druhý břeh řeky. Najednou se spustil obrovský déšť a způsobil v městečku veliké škody. Hladina řeky plné krokodýlů stoupla a vzala s sebou všechny mosty, čímž od sebe oddělila ubohé milence, Abigale a Gregoryho. Nešťastná Abigal čekala týden, dva, ale řeka stále neklesala. Gregory jí už velmi chyběl, a tak se rozhodla, že se za ním musí dostat. O jejím trápení se doslechl Syndibád, jediný převozník v městečku, a přišel za Abigale s nabídkou. Když s ním stráví Abigale noc, převeze ji na druhou stranu řeky za Gregorym.

Abigale se nabídka vůbec nelíbila, věděla však, že je to jediná možnost, jak se opět potkat se svým milým. Dlouho přemýšlela, až se nakonec rozhodla požádat o radu Ivana, jejího i Gregoryho nejlepšího kamaráda. Ivan Abigale vyslechl, ale odmítl jí poradit, neboť chtěl zůstat nestranný, aby si nepokazil přátelství ani s jedním z nich. Rozhodnutí tedy zůstalo na samotné Abigale. Úplně v koncích se nešťastná Abigale nakonec rozhodla přijmout Syndibádovu nabídku a strávila s ním jednu noc.

Druhý den ji převezl na druhou stranu řeky, kde se Abigale konečně potkala s Gregorym. Po týdnech odloučení spolu strávili krásný den. Abigale nemohla unést výčitky svědomí a rozhodla se Gregorymu všechno vypovědět. Gregory se na Abigale hrozně rozzuřil a vyhodil ji ze svého sídla s tím, že už ji nechce nikdy ani vidět. Abigale s pláčem utekla ke své matce, která jí ale odmítla pomoci. Poté ve městě potkala Slaga, nejsilnějšího chlapíka v okolí, který se jí zeptal, co ji trápí. Abigale mu vyprávěla o svém neštěstí. Slag se velmi rozčílil, rozběhl se za Gregorym a zbil ho. Když to Abigale viděla, jen se usmívala... Kdo byl podle vás nejkladnější a kdo naopak nejzápornější hrdina???? Seřaďte od nejkladnější k nejzápornéjší postavě a napište do komentáře.....Moje seřazení:

Ivan Slag Gregory Abigail Sindibad Matka...

Vysvětlení:

ivan...nechtel nikomu ublizit protoze at by ji poradil cokoli, vina by byla svalena na nej a on je mel rad oba a nechtel o ne prijit jako o pratele...slag se zastal abigail protoze vedel ze to sice od ni nebylo nejlepsi rozhodnuti ale chovani gregoryho mu prislo nesmyslne...ja byt gregorym tak bych tak nesilela ale vysvetlila si to v klidu ale castecne ho chapu...a vedel ze kdyby bylo nejhur in si najde zpusob jak se za ni dostat,by si postavil vor nebo by rekl sindibadovi, po nem by spolecne stravenou noc urcite nechtel... abigail...asi ho opravdu milovala kdyz se obetovala ale kdyby byla aspion trochu chytra tak by ji napadlo to co sem uz napsala..kdyby ji i on tak miloval tak se vrati on nejakym zpusobem, a pokud ne tak ji za to nestoji...sindibad, asi byl osamely nikdo ho nechtel tak se mu nedivim ze vyuzil prilezitosti, ikdyz to nebylo spravne...musel preci pocitat s nasledky...a matka?podle me je sobecka kdyz nemohla dceri pomoci, proni nemam zadnou omluvu

 
vložil: BROUCEK.a.s
Permalink ¤


0 Komentáře: