Moje stránky především o dámských šatech a módě obecně

Jak vytvořit vlastní šaty

Autor Berusatko2 | 23.Prosinec 2015 | 09:24

Stalo se to nejhorší den nákupy katastrofy. My jdeme sami od obchodu k obchodu,hledáme dokonalé šaty a jdeme domů s prázdnýma rukama a frustrovaný. Ale cokdybych vám řekl, že byste mohli dělat šaty svých snů, a že by Vám sedělydokonale? Chcete si vyzkoušet šití šaty pro sebe, ale nevíte, kde začít? Protosdílím své začátečnické tipy a triky, které vám pomohou začít.

Myslel jsem, že dělat své vlastní šaty bylo něco z mého dosahu. Věřil jsem, že pouze některé lidi, kteří majítakový dar, aby dokázali ušít šaty, nebo něco podobného. V těchto dnech, stálevíce a více lidí bere šití jako hobby, a zatímco já se asi nikdy nebudu mítmožnost, aby se svatební šaty nebo něco jemné nebo podrobný, zkusím alespoňušít obyčejné šaty. A naučil jsem se to tajemství: Pokud se koncentrujete se amyslíte, že pak něco zmůžete, pak můžete, aby to fungovalo.

Existuje mnoho důvodů, proč začít dělat své vlastní oblečení. Mezi nimi jsoutyto:

    Můžete vlastnit šaty, které vám perfektně hodí. Můžetesi vzít měření každé představitelné část těla a upravit svůj vzor přesně, abyvyhovoval vašim tvar. V době, kdy lidé stojí a odmítají odpovídat na tělonormám módního průmyslu, se toto cítění velmi prohlubuje.
    Noste svůj vlastní styl. Já osobně mám rád barevné oblečenís hravými potisky, a můžete mě často najít při závistivém procházení čtyři ažosmimístný let staré styly v obchodech! Poslední šaty jsem byl od řady Camelottkaniny, označené dětské pyžama tkaniny, ale já jsem v pohodě s tím! Teď mámšaty s nejroztomilejšími lištičkami. Kdo jiný může toto říct, že? Vsoučasné době jsem pracoval na červených šatech s legrační malou ovcí na nich,a OK, přiznávám, občas jsem si vyslechl ne-tak-pozitivní komentáře. Ale onijsou nikdy opravdu vážně; někteří lidé prostě nechápou.

pro tento článek

 
gurubhagavan říká:

http://web.libimseti.cz/gurubhagavan/

 

Přidat komentář