16.Září 2010,10:35
...je blbá jak tágo?
"No jo. blondýna, co chcete?" "Proč jsou blondýny takový krávy?" "Kráva růžová"...
No báječné, mě by docela zajímalo kde se to vzalo. No bojovat proti tomu nemá cenu, sama znám neuvěřitelnou sbírku vtipů o blondýnách. Ale vtip je vtip. Pak přijde někdo, kdo se pustí do blondýn.  Jo, je fakt že blondýnka v modrých/růžových šatečkách, vypadá poběkud něžně a naivně.Ale taky se spousta lidí otráví snad nejjedovatější houbou, protože vypadala jako žampión. Jenže pak přijde jedna nejmenovaná slečna sezálibou v růžové (poměrně dost známá), natočí ve své nekonečné sebestřednosti video a pak lidem dokažte, že se blondýny nemají házet do jednoho pytle. Grr!
Ovšem stále nemám jasno v jedný věci,jak může barva vlasů (v mým případě barva pečlivě na moje vlasy asi měsíčně plácaná), oblíbená barva (u mě jedna z oblíbených, nikdy jsem nepreferovala určitou barvu) SAKRA NĚCO SPOLEČNÝHO S INTELEKTEM?
Když už jsem se teda pustila do tohodle, tak se ještě zmíním o jedné staré diskuzi, založené jednou, v tu chvíli poněkud hysterickou slečnou (tady) nehodlám to sem kopírovat, takhle "inteligentní projev" mi tu vážně chybí. Jistě chápete, že to co by si podle autorky zasloužily blondýny si podle mě zasloužila ona sama, za svůj projev. Jasný, když brunetu  odmítne/nechá kluk kvůli blondýně, tak se tímhle bude ta dotyčná vyjadřovat nějak takhle, ale měla by se sakra zamyslet, jestli to je obarvě vlasů, nebo prostě je chyba někde jinde. Samozřejmně platí to inaopak a s jinými barvami  vlasů. A taky by si měla uvědomit, že každému se líbí něco jiného. Nechci od vás slyšet "To je povrchní,přeci je důležité co má člověk uvnitř." Kravina, první koukám, potom zjišťuju obsah. Ať se Vám to líbí nebo ne, ale o tomhle až jindy.
A růžová? Snad je to barva jako každá jiná, ne? Jen prostě má statut holčičí barvy. Hodně holek takovou tu holčičí stránku potlačuje, nebo prostě o ní ani neví. Já takovéhle myšlenkové pochody jako náctiletá měla taky. Teď dělám opak, a jsem spokojená. Barvu nikomu nenutím. A jájí mám ráda stejně jako zelenou, modrou a hnědou. Růžovka nejsem, pokojmám modrý, povlečení zelenobílý a růžového oblečení mám snad míň než zelenýho. Je ujetý když někdo bude cpát tu kterou barvu všem, všem,všem, ale odsuzovat lidi kvůli barvě? He? Kam jsme se to dostali? Ještě pochopím, když si někdo zaťuká na hlavu, když uvidí kluka v růžový. To je podle mě těžce ujetý. Přijít mi takhle přítel, vykopu ho tak rychle,že se nestačí divit. Já totiž, narozdíl od jiných, doma chci chlapa a ne další babu.
A takhle bych mohla pokračovat do nekonečna.
Tak myslím, že máte už mých mouder pro dnešek dost, takže se vrátím k mojí sbírce blond vtípků a jeden z mých oblíbených sem napíšu.
Víte co dělá blondýna s tamponem za uchem? Přemýšlí kam si dala cigáro.
 
kategorie: Jak to vidím já...
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: