06.Prosinec 2010,12:11

Zajímalo by mě, proč má kdejakej vocas co mi napíše na líbko/lidé, pocit že o něj stojím a že s ním někam půjdu. Poslední dbou mě ničej fakt.

vysvětlivky:

Růžová-co jsem psala já, hnědá:nějakej opruz:D, šedá moje= komentáře:D


__flashReplacement__

Případ 1:

ahoj, chci prozit neco novyho a krasnyho. sla bys na rande? :P

A můžu si vzít s sebou přítele? On by mě asi samotnou s cizím nepustil. ///ale fakt, jako, nepustil, vy by jste svýho milčka snad pustili???

Na blbou otázku blbá odpověď , že? Krom toho, že když jsem se zmína o tom na FB napsaly mi další tři holky, co nemám na lidech v přátelích a myslím, že se mezi sebou neznají, že jim psal taky. No nezdvořák mi ani nedokázal odpovědět a smazal to bez přečtení.

Případ 2:

Ahoj, :)copak, že tak krásná slečna jako ty nemá přítele? Kde se stala v přírodě chyba?J./Nedostatek vkusu omlouvá slepota. Slepota už jen proto, co všechno v mém profilu přehlídnul.

A teď by mě zajímalo, kde jsi sebral, že nemám? /nepředstíraná zvědavost

OK...tak promin..:) /hulvát, neumí odpovědět na jasnou otázku

Já bych prosila odpověď. A nebo prostě střílíš od boku a zjišťuješ kdo se chytí??? /jinak si to neumím vysvětlit

Nevim proc te to tak zajima... /WOE! otravuje a pak ho obtěžuju já jo??:DNa fotkach nemas nikoho kdo by se k tobe mel... Jestli mas partnera...tak se omlouvam za hezky vzkaz..../ prej na fotkách nemám??CO a líbám se tam asi s bratrancem, co ty debile?

To je zajímavý, že mám s přítelem na profilu celý album a v profilu to mam vyplněný

:)) co na to rict..../smazat si profil, nebo se přejmenovat na slepej debil

Mozna nerikat nic a zaskocit k ocari...kdyz mi tvrdis opak skutecnosti

...

Případ 3:

Psal mi úžasnou nabídku. Že bych mohla o víkendech tancovat za prachy v klubech. Tak jsem mu odepsala že radši se naučim háčkovat. Moje odmítnutí ignoroval a psal, že to není nic u tyče a blá blá...a že to bude jako když chodím na diskotéky. Opomněl detail, ne každej chodí na diskotéky. A ne každej si hodlá otravovat víkend takovejma sračkama. A jelikož mám v profilu fotky vždycky s dětma, protože to odrazuje aspoň pár úchylů, tak jsem to použila, když mě furt přemlouvá a nemůže pochopit, že nemám zájem... A zeptala jsem se kdo mi podle něj bude hlídat. Ten idiot mi napsal, že se nemusím bát, ale že mě ohlídají bodyguardi. Jak může být někdo takhle DEBILNÍ?!

Případ 4:

Přímo bonusový úkaz. Můj oblíbenec. Fukung. Pořád zakládá na líbku diskuze o tom, že má sociální fobii. Podle mě je to prostě jen další úchyl a fejkuje, dělá mu dobře že ho lidi urážejí asi (ehm... on totiž je málokdo tak zvrhlej aby ho politoval.)

Psal mi jestliu prej nosím podpatky. Mě ten člověk unavuje, tak jsem mu napsala, že ne, že nosím crocsy. No přečtěte si sami:

Zdar. Nosíš podpatky? /co mu je sakra do tohoUž ne sociální fobie? teď popatky? /já si stejně myslím, že je úchyl/Nosím crocsky. Sociální fobii mám stále. Holky co nosí krosky u mě nemají šanci! /achjo, ještě to umět opsat, co? Nevzpomínám si, že bych se o nějakou šanci ucházela...To je mi ale úplně u prdele, já o nějakou šanci u tebe nestojím...takže je to pro mě spíš pocta než cokoliv jinýho. Proč? Vadí ti ta moje sociální fobie, či něco jiného? /vadí mi vtěrky
Mám vedle sebe ráda sebevědomý partnery, co nevlastní profil na lst
/co jako čekal? že každá čeká až jí napíše?Víš že jsem zralý na sebevraždu? /to už jsme četli, nevím, proč má každej pocit, že když mi napíše něco podobnýho, že si z toho všechny sedneme na zadekA vypadám snad jako charitativní organizace nebo linka bezpečí? /jsem milá, hodná a přítulná, ale charitu pro zoufalce nedělámO tebe bych si ani bycykl neopřel o tebe mi vůbec nejde! /myslím,že už jsem ho jednou poslala do pr*ele a napsal to samý... vlastně každý holce, která projeví jasný nezájem napíše něco rádoby urážlivýho. Na to, že trpí sociální fobií (úchyl kecá), tak se nejspíš považuje za neodolatelnýhoTak se nevtírej . A co by si o mě opřel nebo neopřel, někdo kdo se vymyká představám ideálního chlapa mě vážně netrápí. Hlavně když zájem mají ti ideální ... /jako kdyby mě mělo zajímat co BY si o mě opřel

Tak kdo je větší debil? U mě vede 4 :D dvojka taky není k zahození:D :D

 
kategorie: Diary
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


3 Komentáře: