14.Leden 2011,22:30

Mám novou studnici na kritizování. Ano. Ten super projekt krásná.cz

Kromě toho, že jako první na mě vyskočil příšerná držka toho přiblblíka Bíbra, tak mě rozbíjí všechny ty tipy.

Vážně musím se hrozně smát, patnáctiletý slečinky co nemají lepší téma jak hadry, líčení a kluky chtějí radit. Nechtějí radit proto aby někomu pomohli, ale proto aby všem cpali jak jsou dokonalý s ve všem mají jasno. Nebo ne? A hlavně aby všichni chtěli být jako ony. Copak nestačí Top děvka, Děvka a Bravíčko, jejich blogy a podobný weby a bůhví co ještě? Ne, asi nestačí. Proto tu pro ně je takovýhle rejdiště. Jeden hlavní dívčí blog, kde se budou slejzat všechny tyhle... Jak je jen nazvat? 

Nechci říkat, že dívčí blogy jsou špatný, spoustu holek zajímá nakupování šminek, hadříků. Nebudu kecat, ráda si pořídím něco pěknýho na sebe, ve všelijakejch kosmetickejch serepetičkách se taky vyžívám. Když něco sháním juknu se na diskuze, názory a zkušenosti. Jenže není to střed vesmíru. A hlavně to není moje ústřední téma. A psát o tom jeden článek?

Ve svých skoro dvaadvaceti letech už vážně dávno vím, že řasenku si nemám strkat do ucha a ani neslouží k tomu abych si namalovala kruhy pod očima a vím v jakým pořadí si budu ty která líčidla patlat na xicht. A je mi úplně jasný, že půjdu jinak namalovaná odpoledne na úřad a večer na ples. 

Jasně, kupovala jsem si taky holčičí časopisy, ale spíš mě zajímaly články, povídky i ten fotoromán, ale tipy ve mě málokdy zanechaly hlubší dojem. Třeba takový ty beauty večery s kámoškama jsme nikdy nerealizovaly a kupodivu žiju a ony očividně taky!

Procházela jsem některé tipy. Třeba na holení. To jsem četla snad ve dvaceti časácích. A doporučovali tam i nějaký olejíček, to se k autorce bohužel nedoneslo.

Nebo návod na to jak se fotit. Ne, drahoušci, vážně žádný majitel foťáku neví, že exsituje samospoušť. A koho by napadlo, že by foťák s nastavenou samospouští, by bylo dobrý postavit na pevnou rovnou podložku. Ne normálně ho pokládám na kočku. Sakra... tomu říkám ducha obohacující článek.

A co jak sbalit kluka?

Jasně, ve svým věku se tomu musím smát. Sotva patnáctiletá děvčata budou radit jak na kluky nebo snad na sex. Nikdy jsem nepoužívala tipy z časáků a kolikrát se na mě nalepil i někdo o koho jsem vůbec nestála. Je to o sympatiích a jak říká kámoška o tom kdo jak komu "voní". Ať se o to budete snažit sebevíc, stejně účinný návod nevymyslíte. Neříkám, že to nemůže zabrat, jenže to zabralo na toho upe božího kluka z kalby a nezabere to na toho příště. Tak k čemu návody, které fungují jak kdy, jak kde a nebo jen z části.

A pozor dostáváme se do zářného finále. Aneb jak mít parádní blog.

Slečně by někdo měl důrazně vysvětlit co je originalita. Ne, broučku, rubriku s fotkama pojmenovat fotogalerie, galerie atd. vůbec originální není. To má každý, ale když myslíš...

Navíc těžko se těžko v záplavě dívčích blogů objeví nějaká nová zářivá hvězda. 

Fotoromány? Tohle zvěrstvo jsem na blogu četla jednou. Ano dvě úžasné a krásné desetileté holky změnili jinou a ta pak byla ještě krásnější a úžasnější a ony se naštvaly. Pak autorka blogu ve fotorománu skončila a odmítla ho dál publikovat, tak nevím jak to dopadlo. Od té doby jsem žádný neviděla. Naštěstí. 

Nikdy nebudu mít úspěšný blog. Píšu články. Píšu dlouhé články, používám moc písmenek. To nikdo nebude  číst. A nejen to, za tu dobu co píšu tenhle elaborát jsem totiž mohla napsat 5 krátkých a objevit se 5x na titulce. Mohla jsem napsat co jsem jedla, nebo co jsem dělala a co si napatlám na xicht než půjdu ven. Rozhodnout jestli je lepší blonďatej kluk nebo brunet. To by hned bylo témat...

Během psaní toho článku byla o krasna.cz reportáž v odpoledních TN. A prý, že to má úspěch. Ha haa... pěkně kecaj. Prý úspěch... se po... viděli jste tu diskuzi na srdci? Tomu říkám úspěch...:D:D

 
kategorie: Jak to vidím já...
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


6 Komentáře:


  • 08.09.2013 13:48:25, Lili

    https://www.facebook.com/tvdczfan?fref=ts tady je jedna stránka zrovna se rozjíždí ale koukněte :)

  • 11.03.2012 11:50:21, monika

    podte na monika- matoušová1.webnode.cz

  • 22.11.2011 13:57:06, Anonymka 5001500325

    ahojky, prosím vás nevíte někdo jak se mohu naučit líbat? mám kluka ale bojím se ho políbit aby se se mnou nerozešel :-(

  • 01.11.2011 17:41:56, Simoncelli

    Zkuste blog http://simoncelli-fashion.blogspot.com/

  • 30.10.2011 12:52:37, Ája

    Ahoj, máme blog s návody na vlastnoručně vyrobené designy nehtů. Jestli se chceš mrknout zde http://shatty--lee.blog.cz/ Budeme rádi, když zanecháš i komentář. Děkujeme a omlouváme se za reklamu ;-) :-) :-)

  • 19.02.2011 23:39:31, Raven

    Tak líp bych to ani já nenapsala. Na Krásná.cz mám úplně stejný názor jako ty ;)Myslím si, že každá holka je originál a neměla by kopírovat některou z těch 15 letých, které si myslí, jak nejou "dokonalé"