08.Srpen 2010,10:48
Tak jsem se vypravila konečně do kina na Eclipse. 
I přes to, že netrpím maniema, mě prostě Twilight sága dostala, ne tak, že by na mě ze všech stěn koukal Edward nebo Jacob, ale prostě mě to baví.

Co se týče předchozích dílů, tak Twilight mě dostalo, šla jsem tam na doporučení kamarádky, která z toho byla úplně na nervy=D. Co já vím, tak když v Hostivaři hráli filmy za 50Kč tak viděla Twilight nejmíň 3x. Do teď má snad plnej mobil Edwarda =oD. No co si budeme povídat, Edward byl úplně k sežrání a děj  mě totálně pohltil. Hned jsem si musela přečíst všechny knihy a i plochu mi zdobil obrázek Edwarda a Belly.
New moon mě nijak nezaujal, představa celého filmu jen s Bellou a Jacobem mě odpuzovala, protože mi oba v knize neuvěřitelně lezli na nervy. Jenže to nikdo nemohl tušit, že účinek prvního Edwardova záběru bude opačnej než u jedničky a že Jacobova změna z takovýho nedomrlýho kuřátka bude takhle velká a sednu si z něj na zadek. Nebylo to nejhorší, scény kdy Bella měsíc po měsíci smutněla mě vzaly za srdce a dost jsem si poplakala. Dokonce i toho mýho chlapa to bavilo. Ale Twiligt prostě vede, přijde mi temnější a navíc když jsem na něj do kina šla, tak jsem vůbec netušila o co jde, tak jsem hltala každej záběr.
No a konečně Eclipse, film se zhlídnout dal, nenutilo mě to opustit kino, ale 3/4 filmu mi přišlo jak na zkrácení dlouhý chvíle při čekání na závěrečný souboj. Ale ten mi  to vynahradil.
V podstatě jsem nebyla dvojkou a trojkou zklamaná, ani knihy se mi nějak extra nelíbily a poměrně mě nudily, a prostě si to oproti knize u mě  nijak nepolepšily ani nepohoršily. Koneckonců jsem byla nepříčetná i prvních asi 8 nebo 12 kapitol, jedničky, kdy Bella s Edwardem kolem sebe kroužili a nic z toho. Snad jediná kniha, kde měl děj spád od začátku byla Breaking Down. Takže doufám, že se mi tedy bude ten film líbit.
Zatím tedy,  když bych si měla z prvních tří filmů vybrat jen jeden, který si pustím bude to Twilight.
 
 
kategorie: Jak to vidím já...
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: