02.Prosinec 2010,10:53
Tento článek je přiřazen k tématu týdne Hudba na blog.cz
Obecnější na skladě nebylo? No nevadí.

Tak a teď nevím za jakej konec to vzít, přemýšlet nad tím stejně dlouho nebudu, slátanina z toho vznikne v každým případě.
Pamatuju si časy, kdy jsem bez puštěnýho rádia neusnula. Prošla jsem si nejrůznějšími žánry a pořád se nechytám určitého. A ani nechci, nemám ráda stádování "ty budeš poslouchat tohle, a ne tohle a podle toho se budeš oblíkat!" Ble, fuj a ještě jednou BLE!!! Takže já si pustím to a tamto a tohle.
kosheen
Poslední dobou si ujíždím na českých kapelkách UDG, Divokej Bill, Medvěd 009. Až po uši jsem zažaraná do skáčka a k tomu miluju Kosheeny a Landu.  A zaujal mě Tomáš Klus. A teď si mě někam zařaďte, jo?
Do teď se musím smát při vzpomínce na jednoho troubu "Ty neposloucháš hip hop, nemůžu s tebou chodit." (A pak za mnou ještě rok běhal.)
Nemám ráda manie. Nebaví mě ta halda blogů o všech možnejch zpěvácích, zpěvačkách a kapelách. Nebaví, nebaví, nebaví! Ne, vážně nebudu s váma slintat nad ukvičenym šestnáctiletým klukem, co vypadá jak nepovedená holka, to je degradace vkusu. Nebudu tu s váma vystavovat blogy jak pomníky nějakým idolům, po kterých za pár let neštěkne ani pes.Tohle mě přešlo v osmi letech zároveň s druhým albem Luneticu.
Hudbou miluju, ale nezpůsobuje mi srdeční zástavu jen co zaslechnu nějkou písničku nějakého idola. Už jen proto, že po něm davy šílí mě odpuzuje.
No tak myslím, že tohle by stačilo, moc utříděné myšlenky dneska nemám. Jdu pokukovat jestli tu bude něco co bude stát za přečtení. Tenhle týden bude krušný- čekám přívalové deště videí z YouTube, blesky fanynek Justina Biebra a větrné poryvy fotek idolů z fanouškovských blogů toužících po větším zviditelnění.
 
 
kategorie: Jak to vidím já...
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: