10.Prosinec 2010,11:32
je to spam. :-D Hehe... dobře, ještě mi píše fejsbůk, turistickej portál atd. Ale teď mi furt chodí na starej mail na stream blbosti. Ale ukrutný blbosti. Vám taky? Zajímalo by mě co to je zač. A proč mi sakra píšou samý ženský :D. Co to je zas za novej výmysl?
Dobrý den,

Mé jméno je Julie
Viděl jsem váš profil dnes v tomto místě a dostat vás zájem vědět, protože vypadáte velmi pěkné ve vašem profilu, tady je moje e-mailová adresa (julietadu@att.net) prosím, pošlete mi e-mail tak, že i vám bude posílat své fotografie a řeknu více o mé vlastní.
napište mi na (xxx@yyy.zz).
Pamatujte si vzdálenosti, barvy pleti, náboženského vyznání nebo kmen nezáleží, ale láska hodně věcech.
polibek
Juliet
 Velmi mě těší, že se Julii líbí moje neexistující fotka v neexistujícím profilu, a je jí jedno, z jakého jsem kmene a že i mě pošle svoje fotografie, a dokonce jí je asi úplně jedno, že nejsem chlap. Ale jestli nějaká její vzdálená kamarádka bude psát tomu mýmu chlapovi, tak ať si mě nepřeje :D megera jedna xD. Samozřejmně mu píšou. A taky mu píšou že vyhrál xx tisíc nebo dokonce milionů. A to jenom pouze za číslo k účtu, jo a takovej detail, heslo k tomu a pár ryze osobních údajů by se k tomu taky hodilo. Jedna věc by mě zajímala, proč mě s tím centrum neobtěžuje a na streamu to teď mám pořád, he?
No nic jdu je odmazat otrapy.
 
kategorie: Jak to vidím já...
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: