09.Listopad 2010,12:04

Měla bych přestat pít. Já vím, to říká pokaždý každej, jenže ... Poslední dobou to nějak nezvládám. Ne že bych pila moc, to ne, ale když už tak to stojí za to. Je to divný já to vždycky zvládala. Nikdy jsem nemívala vokna, nikdy mi nebejvalo špatně, dokonce jsem dlouhou dobu neznala ani kocovinu. Jenže postupem času je to horší. Minule jsem skončila na záchodě. No stane se, stalo se mi to od čtrnácti let poprvý! Nikdy jsem nezvracela. A teď najednou?

A ze včerejška mám docela okno. Od chvíle kdy jsem se rozhodla vstoupit do bytu, než jsem stála v kuchyni a nechápala, proč mi Lukáš chce narvat hlavu pod kohoutek, vždyť jsem v pohodě ne?

__flashReplacement__

Polyká mě a já v jámě hady počítám kvůli dámě, co na mě usmívá se, chlupama vobalená

Divokej Bill-Alkohol

No v pohodě jsem nebyla. Prý jsem spadla nebo si lehla na zem, nevim a pry jsem vůbec na nic nereagovala. A pak jsem byla v kuchyni a nic mezi tim nevim. Ajej... to neni vůbec dobrý, to vám řeknu... asi se budu muset začít hlídat. Lukášek musel mít chudák strach. No asi si dám na nějakou dobu pohov. Hlavně vždycky v hospodě vezme za svý moje nekouření, ono to je asi odpustitelný jednou za čas, ale musím na sebe začít být mnohem přísnější. No snad to nějak doladím.

 
kategorie: Diary
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: