08.Prosinec 2010,21:51

Já nevim kde jsem přišla k tý zálibě v těhlech "deníčkovejch výlevech". Vždycky mi to přišlo ujetý to psát na blog. No proč bych to dělala?

Hm, proč to teda dělám? Copak to tady někoho zajímá? Jo jasně, jsem líná něco tvořit, i když teď mám nápad na to co napsat na téma týdne. A já jsem asi přišla na to proč nekopčím. kromě toho, že nevím k čemu by mi to bylo (i bez kopčení dokážu vyblejt neuvěřitelný množství písmenek), tak jsem na to moc líná, víte co to je se dokopat k tomu abych sem přetáhla nějaký fotky z pc?

Jóó tak jsme s Lukáškem oslavili roční výročí a máme konečně stromeček a docela pěknej. Doufám, že není jako ten z tý reklamy:D

"Aha, takže vy jste takový lakomec?"

"No dovolte?! Šetřím naše lesy, teda vaše lesy"

"...a demagog"

Tahle reklama mě vyloženě rozsekává:D prej "...a demagog" úplně miluju jak je ten přírodní stromek namluvenej.

Je super, že máme stromeček, ale nemám ozdoby, nebo mám, ale všelijaký:D takže z toho bude takovej borčus, ale tak co mám dělat. ty plastový jsou drahý a hnusný a skleněný by mě zruinovaly úplně, takže využiju to co už je a něco uloupím tátovi, přece nenarve na hlavní stromek všechno, no ne?:D :D

Včera Lukášek přitáhnul Čarodějova učně, že se na to koukneme a já u toho usnula. Bolela mě hlava jak blbec. Normálně jsem už dva dny po sobě měla žízeň, no nechápu, já takovej velbloud a teď mám žízeň znova. A pro změnu vůbbec nemám hlad, já ráno snídám a jinak většinou už jím jen jedno jídlo za den a vůbec mi to nevadí, ale je fakt, že pro změnu mám hromadu sladkostí, tak se tím pořád cpu. A až nebudou tak zas nebudu mít hlad, či co?! Ale Vánoce tu jsou za chvilku a já se zase budu vesele cpát řízkama, salátem a polívkou. A snad konečně začneme píct cukroví. Máma nemohla sehnat  kakao, tak jsem Lukáškovi říkala ať bse zeptá mámy, kde ho sehnala a ona poslala celou krabičku.

Měla jsem si ve čtyry jít pro prášky, když jsem tam přišla tak ordinační hodiny byly od půl čtvrtý a nikdo tam nebyl. To je fakt bordel. Když se tam člověk snaží dovolat, tak je telefon snad vyvěšenej nebo co a když se řekne kdy tam člověk má bejt, tak tam nikdo není, to snad není pravda.

Včera jsem konečně (na poslední chvíli) dodělala adventní věnec. A mamka pak dělala svícen a lepicí pistole se po... a vyhodila pojistky a já teď nevím jak ozdobím velkej svícen. Ne že by lepicí pistole byla nějak drahá, ale já na ní prostě teď nemám. Buď si jí naši koupí a nebo budu muset ukeact nějakou dobrou duši, co mi jí půjčí. Sakra, taky nemohla vybouchnout jindy?! Třeba před mikulášem (že by přinesl zase novou) nebo někdy když není tolik potřeba??? Jo a taky nemůžeme udělat malý svícínky ze šišek. To mě ale sere. Kopla bych do toho.

Chtěla jsem se naučit háčkovat a zkusit uháčkovat nějaký ozdobičky, háčkovat už umím, ale návody absolutně nechápu:D. A nechápu, jak je možný, že před pár lety ppři máminý upřímný snaze mě naučit háčkovat jsem to stejně nezvládla a teď jsem ppochopila všechny sloupky asi za pět minut. Tak asi se vrátím k pletení a konečně si dopletu šálu. Hlavně že už nenosím bundu ke který jsem si vybírala barvy:D:D. Já jen že už jí pletu rok a půl a ono furt nic. Dokonce jsem začla dělat takový malý košíčky z korálků jako ozdbičky, jenže jsem někam zahrabala ten nejhezčí a v žádným případě ho nemůžu najít. Takže nevím kdy ho sem nafotím.

 
kategorie: Diary
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: