17.Srpen 2010,10:51
Bez VAROVÁNÍ! Sakra, proč???

Minulý měsíc jsem se radovala, když jsem na nástěnce objevila sdělení že odstávka vody proběhne jeden den. Bezva, dokonce i ten den voda tekla. No a v neděli jsem přijela z chalupy, vlezu do vany a vyvalí se na mě studená. Naštěstí se mi to podařilo odtočit a já se vykoupala. Jenže včera zase tekla studená a dneska taky, až pak jsem zjistila, že odstávku posunuli a užijeme si jí ještě tak den dva určitě... Achjo:( .
TOHLE NA LÉTU VYLOŽENĚ NESNÁŠÍM. A to jsem se ještě popichovala s Lukáškovým bráchou, že oni jí budou mít tejden a my jen jeden den :-/.
Leta jsem odstávky neznala. Protože jsem vždycky byla na chatě. Ale jak jsem přišla střední školu a chodila na praxe i o velkých prázdninách, tak jsem na ně měla "štěstí". Když jsem měla zrovna praxi, tak jsem se sprchovala tam, jindy jsem chodila hodně na koupák. A loni jsem se dokonce sprchovala u kámošky, když jsme měli naší drbárnu (vyhodit jí z koupelny byl docela problém xD). No letos mě snad zachrání Lukášek, protože "bydlí" v jiný části Prahy a odstávku už měli =oD.
 
kategorie: Diary
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: