04.Říjen 2010,11:21
Tento článek je přiřazen k tématu týdne Podzim.
078684767598_9857546
Tak mě téma týdne zaválo zase sem. Paráda. Nevím nad čím jsem přemýšlela, když jsem pro podzim hlasovala. Nevadí. Já jen, že zase nemám jasnou představu o čem psát,hlavně když už podzimní článek mám (tady). Já vlastně už týden nemám představu o čem psát. Asi jsem se zase stala houbou. A možná za to zase může podzim.

Třeba podzim může za to, že chodím a kejchám. Že včera jsem do sebe lila coldrex. A že bejvám docela nevrlá.
Divná nálada. Začínám mít představu dřevěného obložení a nějaký chlupatiny před krbem. Až se představa vyjasní, bude tu zima. Ale dřív tu bude chřipka. Pak všichni uvidí co je to nevrlá Bublina.
Ne, nejsem pesimista. Když budu tvrdit, že se nic takovýho nestane, bude to pak se mnou horší a budu protivnější.
Tohle přesně já nemám ráda. Člověk na chvíli vystrčí čumák a pak kejchá. Nebo ráno vstane a všude je tma. Vstane dopoledne a stejně je v bytě šero. A já pobíhám v zimní vestě a zimních crocskách. Bezva, když mám najít něco co mám na podzimu ráda, je když je spadaný listí a svítí sluníčko a člověk se může v tom listí brouzdat a nemrzne. Nevím jestli je to skutečná vzpomínka. Co když to mám z televize?
Ale já když se kouknu z okna tak moc spadanýho listí není a co víc, já mrznu! A kde je to sluníčko co to barevný listí prozáří?
Tahle písnička se mi strašně líbí a melodie mi prostě sedí k podzimní náladě. I tý lehce optimistický i k tý otrávený. Podzim bych zrušila. Nebo spíš zredukovala na jeden měsíc - listopad. Blbej měsíc, kdy naposledy v listopadu to listí padalo? Některý javory to listí už maj dole. Když náhodou něco v listopadu padalo tak to byl sníh, listí už je dole... To bych posunula. A září a říjen by mělo bejt ještě léto. Zimu bych neprodlužovala a neposouvala. Těch pár měsíců zimních mi stačí. Pukud by podzim chtěl být teplej nic nebudu namítat.
 
kategorie: Jak to vidím já...
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: