18.Říjen 2010,11:25
Nápad skvělý. Když člověk prohlíží blogy členů má jistotu, že nenarazí na články typu "dlouho jsem tu nebyla, jdu něco přidat", milion postahovanejch fotek Miley Cyrus a já nevim koho ještě. Nebudu znova vyjmenovávat záležitosti, který mě tu prudí. Už jsem o tom psala >tenhle článek<. Možná pravidla jsou kamenem úrazu. Nesedí mi.

krátké články - Evokuje to ve mě představu předepsaného rozsahu slohových prací, kdy moje spolužačka nedokázala napsat delší práci než polovinu rozsahu. Ale u ní učitelka přimhouřila oči, protože věděla, že by vše zkazilo, kdyby jí nutila psát delší. Méně je někdy více! Můj případ to není. Vidíte? Melu, melu a melu. Napsat k něčemu jen jednu jednoduchou větu? Neumím! Samozřejmně 99,??% krátkých článků je o ničem (nebyla jsem tu; mam novej dess ... atd.),ale jak jsem někde narazila na to, že by mělo být v pořádku napsat " zítra jedu tam a tam na koloběžce a chci sbalit kamošku mojí sestry, zítra napíšu jak to dopadlo," s tím plně souhlasím. Když takový nebude každý druhý článek, proč ne?
Spřátelené blogy - jasně mít přihlášku max na dva řádky (zapište se dole do komentů),porušuje hned dvě pravidla (krátký článek+sb). Ale v jednom článku, kde se přijímali noví členové jsem narazila na přijetí holčiny co měla přihlášku pojatou podobným  stylem jako já => článek jako kráva =D. A proč by ne? Ta moje přihláška je stejně autorská jako tenhle článek, jen SB nebyl můj nápad a copak jsem první kdo píše o AK? A propos, proč by neměla být v menu rubrika Sb popř. jiný název, ale "Oblíbené stránky." Za prvý se mi Affs, SB ani oblíbené stránky nelíbí. Za druhý oblíbený stránky jsou pro mě stránky mimo blog.cz (eXtrem-audio.cz). Takže kam ty blogy narvu? Teď, babo raď .
Komentáře k videím - Jasně, k písničce se dá napsat proč se nám líbí. Je absolutně pochopitelný, že AK, s privilegiem samostaného vápisu na hl. stránce, nestojí o 10 videí bez ničeho v jednom článku. Ale zkuste okomentovat vlastní video, jak se snažíte bez vývrtky otevřít lahev vína s plastovým špuntem. Dokážete k tomu napsat víc jak nadpis, uvést "kdy, kde, s kým"? Na kolik to vyjde? Na dva řádky? U nějakého přijímaní jsem narazila na to, že krátký komentář nestačí.
...to samé u fotek... když mě někde zaujme cizí obrázek, nebo fotím k nějakému tématu tak je k tomu co psát. Ale když hodím na blog článek s vlastníma fotkama, u některých ani nevím při jaké příležitosti vznikly? Stejně není k tomu moc co psát. A přijde mi zbytečný psát k fotkám z plesu "Fotky z maturitního plesu"... pardon, ale i mentálovi by došlo, že to není z lekce plavání. Jednoduše, jsem tam já. Vážně neshledávám na sobě nic zajímavýho, co by si zasloužilo komentář, prostě jen ostatní uvidí kterj xicht píše tyhle sáhodlouhý nesmysly.
Editace 26.10. - pročítala jsem pravidla, protože jsem si řekla, že k výročí tří měsíců blogu se do AK přihlásit zkusím. A zjistila jsem a dokonce jsem se na to pro jistotu přeptala: U vlastních fotek a kreseb nemusí být koment. Musí být pouze u těch zkopírovaných.
SB mě zas nějak moc netrápí, stačí mi ty co už mám, jsou to blogy kam si chodím ráda počíst...nový ani moc nepotřebuju xD.
 
kategorie: Jak to vidím já...
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: