10.Prosinec 2010,16:54

Vidím ticho a slyším barvu. A ukrutně se nudím. Snad po 100 letech poslouchám Kosheeny. Furt jsem ulítala na Klusovi a teď jsem po dlouhý době klikla na složku Kosheen - Resist. Aspon me to trochu probere.

Pořád jsem ještě neumyla okna. Vůbec se mi do toho nechce, aspoň v tý kuchyni bych to mohla vzít jarovou vodou. No, jenže mě se nechce. Zase mi to bude zamrzat až je budu mejt zvenku v mrazech. Jsem fakt asi líná blbka.

Ve středu bych měla jít na školení. Jasně, to zas bude nějaká kokotina. Prý společnost s obratem několik miliard co nemá ani vlastní webový stránky a maily mají taky s nějakejma free doménama. A na netu o nich neni ani zmínka. Já vlastně ani nevím jak se jmenujou. Heh.

Dneska musím k Lukáškovi sockou, takže nemůžu tahat milion věcí. nějak se mi tu nechce zase nechávat noťásek :(. Jenže to všechno neodtáhnu, navíc do baťohu co na něj mam se mi nevejde vůbec nic. Jenže jim praskly u auta brzodový hadičky, eh, takže jel do práce sockou, to je snad poprvý, co ode mě takhle jel. Předevčírem mu někdo urazil zrcátko. Taky pecka.

Včera Lukášek přitáhnul DVD z koncíku Nightwork. Kluci šikovní, mají skvělou show. Byla jsem na nich loni v Retru, fakt jsem se musela tlemit pořád.

No nic já se jdu věnovat asi těm oknum a pak do vany a pobalit si věci.

, potřebuju si umejt hlavu. A vymýšlet dárečky. Nejhorší je, že já vůbec nevím co dát Lukáškovi. Nevím, nevím. SHIT!

 
kategorie: Diary
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: