01.Listopad 2010,11:54

Tak jsme zase vyrazili po keškách. V sobotu jsme dokonce dorazili i na hřbitov, naštěstí na nepoužívanej, takže předdušičkový mudloprovoz nás minul. V sobotu mě to ani nebavilo, takže nemám moc co vykládat. Snad jen konečně jsme odlovili tu u Menhiru, už mě štvalo, že nejsme schopní dojít k té nejbližší. Hledali jsme podle telefonu, dost rychle se vybíjel. Lukáš si už stáhnul plnou verzi aplikace, ale moc nám to s ní ještě nejde. A vůbec toho vychytat potřebujeme ještě víc.


Neděle byla o něco lepší. Udělali jsme si zajížďku za keškama po cestě do Prahy. Narazili jsme na pár opravdu promyšlených a pěkných úkrytů. Na tý první jsme se docela dlouho zasekli, nápověda nás trošku zmátla, aplikace nás naháněla po všech čertech a podle všeho jsme museli hledat v docela nepřehledný zatáčce. Zabralo nám to přes půl hodiny, ale nakonec jsem jí našla. Aspoň jsme se podívali na Oldřichův dub. Z toho stromu šel vážně respekt. Ale než jsme dorazili k další byla už tma jak v  pytli.A tam jsme se utvdili v tom, že micro kešky (filmovka, krabička od tictaku) nás dokážou jedině naštvat. Ty dvě další už byly lepší a hlavně větší. V Praze jsme ještě zjistili, že je obnovená keška u základky kam jsem chodila. Tak jsme ji běželi odlovit, než jí zase někdo zničí. Tam jsme trošku vyplašili sousedku:D. Nevadí... :D. Nějak to za moc nestálo... v sobotu to nebavilo mě, včera Lukáše... i když jsme našli stejně kešek + já s nápovědou tu poslední v Praze.

__flashReplacement__

Jen doufám, že na příští odlov budeme mít GPSku, protože ta aplikace je na vraždu, jak vybíjí telefon, navíc do ní neumíme zatím zadat nový souřadnice, což je pro mysterky a multikešky vážně důležiý umět:D.

Vlastně... ještě v pátek jsme zjistili, že s navigací z auta to hledat prostě nejde. Jeli jsme do Královic kde je multina. A jen při průjezdu jsme si zjistili všechny důležitý čísla pro výpočet souřadnic. A pak zjistili, že by nás navigace honila furt dokola, tak jsme to odložili na neurčito. Aspoň, že už máme souřadnice. Tak jí někdy snad dostaneme...

 
kategorie: Diary
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: