15.Listopad 2010,12:08

Tentokrát jsme na kešky vyrazili geovozidlem. Takže hledání pěkně odsejpalo a mohli jsme si zalogovat 12 kešek.


Jak jsme byli rozsezení, kolikrát jsme s geovozidlem projeli i polem. Prostě se nám nechtělo ujít víc metrů, než bylo bezpodmínečně nutné. Počasí nám přálo a já v neděli pobíhala po lesích v tričku s krátkým rukávem. Tentokrát jsem i poctivě fotila.

V sobotu jsme zvládli 7 kešek. Podívali jsme se znovu do Zlonic, Jarpic, Vraného, Páleče a Královic. V Pálči nás docela dost potrápila... hledali jsme na hřbitově, přitom byla mimo hřbitov. Chvíli jsem si i myslela, že jsem asi špatně spočetla souřadnice (byla to mysterka). A v Královicích, kde jsme měli spočítané souřadnice už z dřívějška, jsme zase v místě souřadnic narazili na čirý pracovní ruch, takže nepřipadalo v úvahu, šmejdit kolem dělníků s baterkama. Nakonec Lukáš odhadl skrýš a mohli jsme nenápadně odnést krabičku a zapsat se. Vzali jsme od tamtud na výlet do Prahy nějaký travelbug, který putuje ze švédska.

Menší zajížďka v poli

V neděli jsme se trošku flákali, a víc chodili. Udělali jsme si výlet do Strádonic na rozhlednu, i když spíš než cokoliv jiného připomínala posed. Tam jsme si odlovili krásně řešenou mutinku. S dalším putovním předmětem, tentokrát až z Alabamy. A ještě jsme si došli do lesů ke štole pro další. Místo aby jsme šli po pěšince, kterou jsem navrhovala jsme museli se vyšplhat na sráz, což úplně ideálně v crocskách nešlo =D. Při návštěvě cukrárny v Libochovicích jsme si odlovili další kešku, i když zrovna tomuhle zámku by slušela větší, než filmovka.

Po cestě do Prahy jsme stihli další dvě kešky ze zvonicové série. Až jsme si říkali, že končíme nějak moc často u hřbitovů. Aspoň, že máme pořádný baterky. =o)

Kdo by řekl, že takhle vypadá procházka lesem v půlce listopadu?

Výprava za keškama nás zavála na různá místa:

Rozhledna Strádonka v místech keltského hradiště.

Zámek Libochovice

 
kategorie: Diary
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


0 Komentáře: