21.Červen 2010,13:31
Kdo to je?
Kluk s konfekční velikostí M, co si koupil hadry XXL, kšiltku s parapetem místo kšiltu, s blejskavou nálepkou. Ověsil se řetězama z obchodů typu Bankrot, nějakej ten vietnamec bude mít podobnou cetku ve svym krámku nejspíš taky... Chlapec si teď začne říkat "gangsta".
Kde žije?
Nejspíš jsou kdekoliv, nejspíš na sídlišti v bytě, ehm..dobře v "ghettu v bejváku".
Kdo jsou jeho kamarádi?
Žádní kamarádi-"fellaz" parta podobně postižených "drsňáků", co spolu chlastaj, hulej, choděj balit holky do klubů, rozkopávaj popelnice a dělaj "umění" jehož výsledkem jsou přiblbé tagy všude kolem nás, ne chlapci, tag není umění, vypadá to hůř jak pochcanej patník od psa... i když smysl je asi stejný.
A konečně-jejich muzika!
Stáhne si nejprimitivnejší hudební studio z netu, naučí se zmáčknout pár zoufalskejch tónů... udělá 20 instrumentálů, rozešle je na icq všem holkám a čeká pouze chválu, když se některá opováží podotknout, že je to nezajímavý, ba dokonce na stejný brdo a nemelodický, tak si může bejt jistá že další song bude o ní. Pokud nedostane v té dotyčné dostačující inspiraci, pořád má dost důležitých témat k textům. Jako například, jak se včera s kámošema totálně zhulili v parku, rozkopali popelnici, jak po něm koukala minulej tejden holka na privátu u kámoše nebo jaká je jeho matka píča, protože ho donutila umejt nádobí, nebo nedejbože jít koupit knedlík! Text doplní o odpovídající počet "jou, yeah, oujé." 
On a holky
Má utkvělou představu, že když řekne že dělá hip hop tak si každá sedne na prdel. Holka která neposlouchá hip hop a nemá stejný zájmy (vandalismus, hulení) je vlastně úplně nudná a blbá a ON s ní nic nemůže mít (jako by jí to zákonitě muselo vadit). Když ho holka nechá- je prostě kráva, p*ča, k**da, to že možná se jen nedalo vydržet vedle jeho nesmyslného ega, už mu nedojde! Pokud se s ní rozejde tak stejně ho jeho ego přesvědčuje o tom, že jakmile si vzpomene tak všechny holky přiběhnou. A pokud zjistí že si našla jakéhokoliv nehopera tak rozpoutá teprve peklo- on je totiž nejlepší!
On a jeho odvaha
V každém případě má ty nejdrsnější názory, je bezkompromisní vůči všem kdo ho nasere, ale jen do chvíle než se střetnou:-)

Jakákoliv podoba se skutečnými osobami a událostmi je čistě záměrná.
Závěrem:
To se pak díky takovým kašpárkům nemůžete divit, že se tolik lidí směje hip hopu.
Bubl@jZz
 
kategorie: Jak to vidím já...
vložil: Bublinka.Mandelinka
Permalink ¤


2 Komentáře: