blog o hře Gothic 1,2,3 a o životě kolem nás
22.Srpen 2007,17:11
Je těžké napsat vlastní song?


Mamka mi k tomu dala báječnou průpravu,pracovala totiž jako učitelka angličtiny,hodně se vyznala v literatuře a samozřejmě mě k tomu taky vedla.Když píšete,dostanete ze sebe všechny emoce a bolest,a i pro mě se to brzy stalo způsobem,jak se vypořádat se svým životem.Teď navíc texty ještě zhudebňuji.Na minulém albu jsem napsala dvě písně sama,na dvou jsem se podílela.Třeba Miss Independent jsme daly dohromady s Chrastinou Aguilerou.


Máš už nějaké hvězdné manýry?


Myslím,že ani ne.Lidé, se kterými pracuji,si ze mě pořád dělají srandu,že jsem spíš legrační než nějaká primadona.Jediná věc,kterou chci mít při koncertu připravenou,je arašídové máslo,džem a voda pokojové teploty.Nenávidím totiž studené věci a navíc to pro hlas před vystoupením není dobré.


Kde myslíš,že bys dnes byla,kdybys nevyhrála American Idol?


Pokud je pravda,že mi Bůh nadělil skvělý hlas,určitě by si mě někdo v soutěži všiml a dal by mi šanci.Asi by to nebyl tak raketový start jako po vítězství,ale kdo ví.Možná bych byla tam,kde jsem teď.


Co považuješ za svou největší zbraň?


Snažím se prodat co nejvíc sebe.Je to někdy únavné,ale doufám,že do toho všeho vnáším kousek vlastní představivosti.Nemám postavu jako Beyoncé.Je skvělá,ale já ji nepovažuji za sexy osobu.Můj největší nepřítel je moje kritičnost.Nenávidím třeba svůj zadek!


Nedávno si radikálně změnila svůj účes.Co tě k tomu vedlo?Už jsi měla dost dlouhých vlasů?


Ne,to vůbec ne.A Dlouhých vlasech jsem si připadala žensky a sexy.


Ale při koncertech na podiu řádím a vlasy mi pak lezou neustále do obličeje.To už je teď pryč.Nemusím se při zpěvu rozptylovat taháním neposedných pramenů z pusy nebo je odlepovat z upoceného čela.


Je pro tebe těžké vystupovat na živo?


Miluji to.Navíc mám už dost zkušeností.Před American Idol jsem měla malinké turné,a bylo to mnohem těžší.Byli jsme malá neznámá kapela a museli jsme ukázat,co umíme.Teď jsem holka z American Idol.Mám to lehčí,ale snažím se stejně.


Od r. 2002,kdy jsi vyhrála chystáš třetí desku.To je docela slušné tempo.


Musím přiznat,že jsem hodně ambiciózní a dovedu tvrdě makat.Teď mohu být jen ráda,že se mohu prosadit v práci,která mě vážně baví.Vše se děje hrozně rychle,až mám někdy pocit,že už to dlouho nevydržím.Nemohla bych sedět doma jako pecka.Hodlám dřít,dokud o mě někdo stojí a dokud mám dost fanoušků,kteří toužebně čekají na každý můj nový hit.
 
vloženo Corristo
Permalink ¤