mno tak co jsem napsat!! jen asi to aby se vam muj blog líbil a aby se vam líbily mééé články!!! to asi vše!!!
Publikováno: 10.Červen 2008
v 18:08



Autor: D-E-N-C-A

komentáře (1)
HULENÍ JE PRÍ LÉK!!!

Hulení je lék

Tak jsem jel o víkendu se trošku odreagovat s matkou a jejím starýmk jeho rodičům do malé vesničky jménem Prysk. Jel jsem tam ze dvouprostých důvodů - zaprvé: abych alespoň na chvíli vypadl z té proklatékrálíkárny jménem panelový dům a za druhé: je to velice dobrápříležitost jak se zadarmo vožrat.

Samotná chlastačka proběhla docela v klidu - pivko jsme tam pilibudvárka desítku (no radši bych třeba Gambrinus 12, nebo Zlatopramen11, ale taky se to dalo :) a pojídali jsme nějaké dobrůtky z grilu(klasika - kuřecí stehýnka, špízy, nějaké buřty a taky jedna ryba). Asikolem půlnoci jsem byl nějak unavený :), tak jsem si šel lehnout.

Nevím čím to bylo, asi jiným prostředím, ale ráno jsem vstal už asiv sedm hodin (píšu už, protože normálně chodím spát poslední dobou ažráno tak kolem sedmý). Když jsem ráno vstal, tak první co jsem udělalbylo, že jsem vypil asi půllitr nějaké šťávy a posléze jsem zjistil, žemi není zrovna nejlépe. Nebyla to naštěstí ani taková ta klasickávopice (ty už nemám naštěstí asi od patnácti), ale spíš to bylo takovýpsychický a měl jsem jak se říká žaludek na vodě. Každý ještě spal a jájsem neměl ani s kým pokecat, tak jsem tam akorát bloumal a všude možněse povaloval - no prostě nic moc stav.

Jedno jsem však věděl jistě - kdybych měl alespoň trošku nějakéhohulení, tak by mi bylo hned lépe. Ono totiž za těch pár let co hulím(asi sedm) mě hulení nejednou pomohlo v podobných situacích, ba i ohodně horších - např. bolest hlavy, vopice, pálení žáhy, únava činějaké jiné nepříliš vážné krátkodobé stavy - hulení to prostě vyléčilo(a to ani radši nepočítám kolikrát mě dostalo ze špatné nálady).

 TAK CO MYSLITE SI ŽE JE TO PRAVDA??? CO PÍŠE MUJ ZNAMÍ??

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Penicilin 09.06.2009 11:58:11

Ty děvko zasraná... narvy si svoje céčko do řitě a neser mě!!

O autorovi

Autor blogu
Autor: D-E-N-C-A
Region: Praha
O mně: no tak co jsem osobe napsat,težko říc? lidi se musej poznavat a tohle muže byt priležitos poznat nove zajimave lid.rada se seznamin s kým koliv tak napiste??
Můj profil

Archiv

Přátelé

Poslední návštěvy

tomhasnapiku (3x)

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE