Ahojky...

16.Prosinec 2006

Ahojky Beruško
Je to zvláštní, ale až teď jsem si uvědomil, že miluji dívku, kterou vůbec neznám. Možná, že jí znáš ty! Má krásné oči jako Ty, které sledují svět kolem sebe. Sledují svět, sledují mě a sledují vše, co sledují tvé oči. Je to zajímavé viď?
Ta dívka má plné rty a sním, že budu mít někdy, aspoň jednu možnost je ochutnat.
Jak asi chutnají? Představuji si sladkou, vášnivou, romantickou, ale i nespoutanou chuť.
Třeba mají jen třešňovou příchuť, ale já přesto bych je chtěl okusit. Nad těmito rty vyčnívá nosík, zajímavého tvaru. Jaká vůně dělá tomu nosu radost, mohu jen hádat.
Zavřu oči a vidím tu dívku, kterou určitě znáš. Musíš ji znát! Je totiž stále s tebou ve dne, v noci, v dešti i když svítí Slunce, v dobrých ale i těžkých chvílích. Prostě pořad je s tebou. Vím, možná si teď říkáš, co je to za nesmysl, ale zkus to pochopit. Já se do té dívky zamiloval a jen Ty můžeš změnit mojí, její a hlavně svojí budoucnost. Jen Ty jí znáš nejlépe ze všech, jen Ty mi můžeš pomoci. Já znám jen její jméno a to si nejsem jistý, že patří jí.
Dál už o ní vím jen tolik, že do jejích očí bych se chtěl do konce života dívat a od jejích rtů se nikdy nechtít odtrhnout. Mít jí pro sebe, hladit její vlasy, slyšet její hlas, který jsem nikdy nezaslechl. Přál bych si, aby její hlas mi v uších zněl a říkal mi jak má mě ráda. Oplácel bych jí to a rád. Svoje oči bych z ní nespouštěl, svými rty oplácel její polibky a do uší jí šeptal samá krásná slova.
Krásná představa, ale jen Ty mi jí můžeš splnit. Ptáš se jak? To je prosté!
Já nesním o nikom jiném, než o Tobě! O tvých očích, o tvých ústech, o tvé tváři, o tvé postavě, prostě o tobě! napsal/a: DAAVVEE 02:05 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář