31.Prosinec 2006, napsal Dark.Crow v 02:33

Nenavidim tvuj nezajem. Nenavidim tvou ignoraci. Nenavidim te kdyz si s jinou. Nenavidim te kdyz se neomluvis. Nenavidim tve chovani. Nenavidim tvou tvrdohlavost. Nenavidim te celou.. ale nejhorsi na tom je, ze nenavidim to, ze te vubec nenavidet nejde!!

Znas ten pocit, kdyz stojite proti sobe divate se navzajem do oci a ty vis, ze zadnou jinou nechces, ze nechces dal hledat. Pak otevri usta a rekni MILUJI TE!)

Me srce rika mi, ze ty jsi ta za kterou me nohy behaji, at chci nebo ne, zasahla si srdce moje.

Jsi muj andilek jsi moje touha, miluji te jsou ale jen slova pouha. To co k tobe citim na to slova nestaci, snad i jako dukaz lasky moje telo postaci. Budu te hyckat, libat i hladit, navzdy uz budeme jen k sobe ladit. Jsi to co cely zivot chci mit, tak pojd, jdem si nase prani vyplnit. Miluju te

Miluju chvile kdyz me objimas a pribehy mi povidas, miluju kdyz po mem boku usinas a kdyz v noci se mi zdas, miluju kdyz ruce na mych bocich mas a kdyz s vlasy si mi pohravas, miluju Tebe, kdo cestu k memu srdci znas..

Mysli si o me co chces, ale jsem tebou posedly a nedokazi si te vyrvat ze sveho srdce. Chci o tebe bojovat. Miluji te vic nez svuj zivot.

Moje mile slunicko, zlob se jenom malicko. Zlob se na mne chvili, polepsim se, to ti slibim.

Chci tancit, kdyz jsem s Tebou, chci letat, kdyz citim Tve doteky, chci plakat, kdyz nejsem s Tebou, chci celemu svetu vykricet ze Te miluji! :-*

Pohadka krasna bude se mi zdat, s tebou bych ji chtela prozivat. Nezne te hladit, libat, objimat, vsechnu svou touhu jen tobe dat. I tobe by se mela pohadka zdat, o tom jak krasne je nekoho milovat.
 
Komentáře (1):


V 13.05.2009 07:44:50, Bharunkaaa_

KLÁÁÁSNÝ....