04.Červenec 2007
Jméno: Craig Jones
Přezdívka: "133 MHz"
Pozice: Samplér
Číslo: 5#
Datum narození: 11. února 1973
Výška: 180 cm

INFO: Nemá žádný Side Project. Jeho přezdívka je "133", podle 133 Mhz. Také se říká, že si vybral číslo 5 protože 133x5+1=666. Do skupiny přišel jako náhrada Donnieho Steela. Nejdříve hrál na kytaru, ale pak ho chytlo samplování. Je velký fanoušek počítačových her, často hraje po internetu Quake 3 Arena. Jeho Q3 nick je "ZZ5" a jeho dobře poznat, protože má svůj vlastní SlipKnoT skin. Je ženatý, zatím bezdětný. On a jeho bývalá manželka kdysi pracovali na oficiálním webu Knotů. Show většinou opouští jako první, protože si chce uchovat svou anonymitu. Vůbec nedává rozhovory, jediná věta kterou kdy řekl byla "Kdybych nebyl ve skupině, tak bych teď někde zabíjel lidi." Většinu samplů dělá z hlášek z filmů. Intra 742617000027, (515) a samozřejmě i nové Prelude 3.0 udělal on. Joey o něm říká, že to je totální šílenec. Joeyho slova "Jednou prostě přišel do studia a nikdo neměl koule aby ho vyhodil." Jednou se na internetu objevila zpráva, že ho zastřelili před vlastním domem, ale byla to jenom kachna. Má kočku, která se jmenuje Schism. Kdysi hrával v trash metalových skupinách na kytaru, ale to bylo ještě předtím, než přišel do SlipKnoT.

MASKA:Craig Jones

SlipKnoT: Nějakou dobu nosil masku vlka, ona to ani maska nebyla. Potom si vzal závodní helmu, speciální brýle a nahoře trčely hřeby.

Iowa: Velmi podobná, ale bez brýlí. Otvor pouze kolem očí a úst. Hřeby mu pokrývaly, kromě přední části, celou masku.

VOL.3: Velmi podobná té z období Iowy, ale má delší hřeby. Jednou dobou ji měl nabarvenou na červeno, ale už ji má znovu černou.

Vložil: DarkDeath ¤