rock n roll

22.Listopad 2008

tak sem si rekl ze po par letech co mam profil na libku si napisu konecne nakej clanek do blogu :)
Zacnu asik patke, ponevadz pri mem pracovnim zanepraznenim mam tolik malo volna ze kdyz uz nakly mam tak o tom musim napsat.
Patecni rano bylo celkem na kokot, malo spanku me vyvolalo agresivni chovani ze mame mit ve 12 zkousku a kolem 10 ze se stavi strmak abychom jely na podruhe koupit johnymu aparat.
Jenze strmak jelikoz velky sef rekl ze se mu aparat do auta nevleze ze pojedem mim, jelikoz mi v pondely zkoncila technicka u myho Bedricha tak bohuzel jezdim jen do prace.
Velky BOSS zavelil ze hlavu odveze karou a ze my bednu potahnem salinou, coz je pro nas s johnym celkem neresitelni problem, ja sam sem salinou jel naposled snad pred pul rokem kdyz sem udelal autoskolu,a tet bych MHD netrefil ani snad do te prdele kde bydlim, bo sem nekdy bydlel.Nakonec to dopadlo nasledovne.
Aparat mu ochotni prodavaci nakonec nedaly ponevadz prej nema 2 doklady totoznosti, mel totiz jen obcanku a rodny list, jelikoz mu vzaly ridicak (backore) a nema ani pas, nebo jako ma ale prej 5 let proslej.
Byl z toho celkem dost spatnej, tvaril se jak kdyby mel zarazeny vetry.
Mel nervy takse potreboval najist. Ocividne sklamany si dal kureci gyros, strmaksi dal hamburgera a ja si dal jakejsi plnenej zavitek jakopusi mrdkou z pavijala.
Jelikoz uz bylo asik po pul 12 a my mely byt ve 12 na zkousce tak sme musely padit, jiank by byl dave zas nasraty, ale jiank v poho.
Jonatham se rozhodl ze se pujde aspon ostrihat a vyfotit aby si zaridil pas, aby mu ten apec do tretice vseho dobreho i zleho daly.
na zkosku sme dojely celkem o pul hodky pozde, ale dave je zviklej, hral siu tam ty svoje simsalamaniny.
Jelikoz strmak si nebere ladicku na zkousky a spoleha na me ze ji beru, sem si jaksi zapúomel doma na stole kdyz sem si ladil pavlovu basu no, samozdrejme to nebyl jedem problem, ale nemel i kabel a ja nemel sitak nop proste vsechno spatne, jelikoz dave pospichal aby stihl vlak do jeho prdelakova taksme musely rychle zacit hrat.
jelikoz sme byly uz zvykly na dve kytary a s jednou to tet bylo jakesy osulene tak to bylo jalove jak varene kureci maso.
po necele hodine hrani sme nakonec zkoncily a jely se dom napapat.
ten tetovanej dabel nic nekopil, taksem kopil dve mrazeny pizzy v posrane bille, jeste k tomu sem mel dve kytrary na zadech svou lasko a samozdrejme tu jeho tezkou kurvu, v bille to bylo upe na picu, mooc lidi a jela jen jedna kasa, mno proste bila je upe na picu !!!!!
dosel sem dom, mrdl pizzy do troby a jelikoz ve 3 se melů stavit opet strmak a mely sme jet do havl brodu na koncert,a  bylo uz tak pul a ten tetovanej nebyl porad doma, volal sem mu a byl kdesy nakafe boco, nakonec dojel zezral pizzu a to uz tu strmak s kacou byly a nakonec sme jely.
Nasedly sme do strmakova velkeho, prevelikeho vozu a jely, johny melů deprese ze se citi v malem prostoru, on totiz trpi klaustrofobii. Strmak mu rek ze se na to da zviknout tak si zvikl no, co mu taky zbivalo, neco po 3 sme vylely z brna.
Cesta ubihala celkem v pohode, na vysocine uz snezilo jak svina,ale vim ze strmak je profesionalni ridic, taksem mu veril.
dorazily sme neco po 6 do havl brodu, kde sme sli na wisky do klubu effect, pijem tak jima kafe a strmak caj a kaca vodu mno . . .
V tom najednou zazvoni johnymu telefom ze madfols odpadl zpevak na zitrejsi koncert, jestli by to zvladl odzpivat, jelikoz jejich nove CD nam doma hraje celkem vic nez dost, tak to mel naposluchane jak svina.
neco malo po 7 sme se presuznuzly na veceri do hotelu SLUNCE kde uz cekal radek se zuzkou, jedl jakousi rybu a stezoval se ze je mala, ptal se me jestli opravdu ma 150 G, zuzanka papala smazacek.
daly sme si opet jima a neco na jidlo, strmak si dal necekane kureci snicl a katchoburger, smaz hermelim, no a ten potetovaj si dal necekane smazenou kapsu, ja jelikoz sem byl nazrany jeste te mrazene pizzy tak sem si dal jak damicka horke maliny.
cas ubihal a my se pomalu ale jiste za radkovou dodavkou blizily cechovce kde uz bylo par punkacu a mladych cubicek,
zkraje  hned pivko a nake ty púanacky.
Prvni hraly jacisy hipici z nazvem satlava, coz mi velice pripominalo jednu kapelu,ale jelikoz uz je pondely brzo rano a to se stalo v sobotu vecer tak uz si to nepamatuju.
po nich hraly velice znamy dukla vozovna a me pobavila pisnicka marihuana a rockenroll :)
padaly nake ty pifka a na radu prisla hlavni kapela vecera, radek me poprosil jestli bych jim cely koncert nenahral na kameru tak sem souhlasil, ale nevedel sem dopredu co takovy hodinu a pul dlouhy koncert prinasi , za celouz hodinu a pul sem nemem v tlame kapku tekutiny a bolela me ruka jak kdybych cele den onanoval nekde pod mostem, no skratka peklo, po koncerte me radek jeste zmrdal ze sem jim pokazil zabery, no rika se pro dobrotu na zeberotu, bo jak  to je.
za tu dobu sem celkem vystrizlivel tak sem to hned musel dokrmit trema rychliuma pifkama a jednym jimem, vladla pokoncertni atmosfera a byla znam unava vystupujich a neco malo po pul 3 sme vyrazily do rodneho mesta vsech hrdinu, do Brna !!!
V Brne sme byly asik tak kolem 5 ponevadz sme se stavovaly na benzinku si dat BORŠČ na zpraverni zaludku, hned po zpapani se kacenka vyblinkala a mela pochopitelne jeste hladecek, tak to sla dokrmit jakesima bonbonama, mno cela kaca.
Rano bylo docela rocken - rollove po 12 se mel stavit kuba, jelikoz byl v praci tak dorazil neco malo po 13 hodine. Nutno podotknout ze zkouska s madfals mela byt zhruba od 14-19 hod.
na benzince sem si kopil pifko a upe nejvic hnusny octovy branburky ktere sem musel dat monice aby je spapala, ponevadz ona zpapa skoro secko, malem by zpapala i me !!!!
po ceste sem si tak na hodinku zdriml a uz ani nevim kolik bylo hodin sme vyzvedavaly klarku v opave a jely co nejrychleji do fridku mistku na jiz zminovanou zkousku, na okraji fridku nas cekal vita ktereho sme nasledovaly do fridlantu nad ostravice do polorozpadleho sqotu, kde mely borcu zkusebnu, mely problemy se spevovym aparatem ale nakonec to juta poladil, musim rict ze maji perfektne zarizenou zkusebnu a celkem dobre vybavenou.
johyn si vzal do ruky mikrofon a slose na zkouseni, mezi tim sem si prohlidl zdejsi aqot a byla to jakasi drevarska dilna bo co to bylo, dal si par prdiku a hn e dsup do zkusebny pocuvat madfals.
me osobne se najvic libi val wualla, wualla kteryx me sam johny na koncerte venoval, bylo to nase jakesi heslo na te dani den, myslim si ze nema ani smysl ho sem vypisovat, stejnek by to nikoho nezajimalo, ale to je fuk, po zhruba hodine myslim sme musel odjet do dejiste denni do ostravy do klubu marley, bnohuzel nizke teploty nam zpusobilo ze nam zamrzla baterka či co, tak kuba vytahl startovaci kabely narvaly sme je na baterky a cup uz to slapalo jako hodinky :) cvesta z fridlantu byla unavujici uz, a na johnym slo videt jak je unaveny, mno to vite rocken-roll nani zadna prdel !!!celou cestu sme jely za kytaristem vitou po par koleckach na ostravskem  parkovisti nakonec vjizdime do arealu kde se klub marley nachazi, me samotne me tesilo ze je to v klube ve kterem bude zhruba za dva tydny hrat i my.
prekvapilo me kolik lidi v ove chodi na koncerty, takovy bezny koncert co maji v ostrave minimalne 10krat za mesic navstevuje priblizne abych nekec naco malo kolem 200 lidi, to kdyby se stalo v brne tak je svatek a muselo by to byt zadarmo !!!
z kraja hned nake ty pifka,ale jelokoz tocily jakesy patoky z ostravy taksem musel  pit heinekena ve skle, na baru nemely zadne kafe, taksem se sbalils asel sem na kafco do mekaca a tak na 23 hodinu semse vracel do marley ponevadz mela zacit uz hvezda vecera madfals, ale jelikoz mely perfektni predkapelu ktera zvucila tak pul hodky a hrala asi tak hodku a pul tak se z klubu pomalu vytracely lidi a byl klub poloprazdny.
koncert si myslim ze dopadl chvalitebne, natoz ze johny mel pred tim jen hodonovou zkousku tak to zvladl na vybornou !!
muselsem ho pochvalit backoru jednoho !!!
hold uz sme pily druhy den a skoro nespaly tak sme byly stale vic unavenejsi
Rozloucily sme se v dobrem duch a mazaly smer Brno, cesta z ovy byla pekelna a zapeklita, hlavne nevyspitatelna, zaclo huste snezit a byla chumelnice jak svina !!!
Vubec sem kubovy nazavidel tu cestu, hlavne to, ze sme jely na letnich pneumatykach :(
Jelikoz je kuba, stejne jako strmak profesionalni ridic taksem mu veril, az na jeden okamzik kde sme se vsici skoro posraly smykem zadnich kol a jely sme na lede do skrpy, nastesti vse dobre dopadlo a my jely na nejblissi benzinku si dat branburky a caj, monicka necekane mega bagetku, kuba norm bagetku a johny sendvic, na benzince byl davkovac kecupu taksem johnymu rekl at si na to da kecup, tvrdil ze ne ze to nema rad, najednou po par vterinach si tam kecup daval takovym neopatrmy zpusobem ze si pokindal  bundu jak cunik a zmrdal me ze sem ho na to navedl a ze by na takovou picoviny sam neprislel no . . .
kuba vypil kafe  a jely sme opet necekane smer Brno.
cestu sem zhruba od fulneku celou prospal a zbudil sem se az  v brne na hercikove ulici kdy nas kuba vyhazoval slovy konecna, sme doma, aj mu to neveril ponevadz se mi nezdalo za za takovou chily sme v brne, mno proste sem byl rozbytej jak berlin na zalky, ale on nelhal mel pravdu, to jen ja sem byl opravdu mimo :(
snezilo i tu a nam byla zima jak krava zatopily sme a s musely jit spat, ponevadz me rano opet cekalo vztavani na sestreniciny narozeniny, cekse ani v nedelu nemuzu vyspat, ale co se delo tam uz by me asik nebavilo psat, myslim ze je i nazazivny tento zbitecne dlouhy, nezazivny clanek.
Splnil sem si svuj slyb ze si napisu neco do blogu tak sem to udelal, jeste bych neco napsal , ale jelikoz uz je 1:33 hodin a uz tim padem i pondely a rano zvtavam do prace tak uz me ani nic psat nebavi, mno tak kdo si to precetl cely ten blog tak je dobrej a u me ma pochvalu, mel bych  ozna dostat za to nakou cenui, ponevadz sem tak dlouheno nepsal snad nikdy v zivote, ani na ucnaku nake slohove prace, to byl vzdycky problem no ,ale  tet sem se rozepsal jak ivam hasek, nebo jak jules verne, a nebo treba jakoviteslav nezval.
mno tak ja koncim tak cus, sem nakej slabej du spat . . . . napsal/a: Dawoos 12:55 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

E.....! 02.07.2009 12:56:01

:-Ddocelaa zajíímavéé..vella uplněě jsem se do toho zacetlaa


packo_a 01.12.2008 10:20:45

inteligentní Liborek cuu...


tvůj ctitel 28.11.2008 12:31:05

Vyčerpávající i pro mě, po těch nezpočetných gramatických chybách a nesouvisle nic neříkajícím textu...