Každý má jiné představy, jak by chtěl strávit ideální den. Představy nás žen bývají podobné, zato ty mužské se od těch našich velmi liší. Přestože většinu času trávíme společně, vůbec si neuvědomujeme, co by chtěla dělat naše polovička. Nakoukněte s námi do mužské hlavy...


Jak se říká, muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. To je samozřejmě trochu nadsazené, ale řekněte samy - nechtěly byste jednou prožít ideální den? A naopak - nemáte pocit, že 24 hodin prožitých podle níže uvedeného výčtu by vyhovovalo leckterému muži? ŽENA: Touha po romanticeIdeální scénář: Žena se probouzí v náruči milovaného muže, který ji něžně políbí. Po ranním mazlení stoupne na váhu a zjistí, že je o dvě kila lehčí. Snídani ji do postele naservíruje partner a poté se žena odebere do koupelny, kde má připravenou lázeň. Okolo desáté se vydá do posilovny, kde ji čeká pohledný osobní trenér. Po protažení těla navštíví kadeřníka a dopřeje si masáž obličeje. Ve dvanáct hodin se sejde s kamarádkou na obědě a společně probírají nejnovější drby. Při této příležitosti zahlédne manželku bývalého manžela, která přibrala deset kilo. Odpoledne se vydá na nákupy s kamarádkou, k dispozici má neomezenou kreditní kartu. Po náročném maratónu si hodinu zdřímne. Okolo čtvrté hodiny dostává osmnáct růží od neznámého ctitele. Poté se odebere do posilovny a po ní si vychutnává masáž. V sedm hodin ji vyzvedne partner a společně jdou na romantickou večeři. Okolo desáté hodiny se vracejí domů, kde si dopřejí horkou sprchu a po ní milování. Den ženy zakončí povídání a mazlení v posteli, kde usíná v jeho náručí. MUŽ: Hlavně nezávislostIdeální scénář: Muž se probouzí a míří na záchod, kde si čte novinky ze sportu. K snídani mu nahá kuchařka připraví steak s vejci, toast a kafe. Před domem na něj čeká limuzína, aby ho dopravila k soukromému letadlu. Během cesty popíjí whisky. S přáteli si zahraje golf a poté zamíří na oběd. K jídlu si dá ústřice a dvě piva. Okolo druhé ho letadlo přemístí do Monaka. Zde si užívá na jachtě ve společnosti krásných žen. V pět hodin se vrací domů, v letadle si dopřává masáž od nahé letušky. Po návratu domů se osprchuje, oholí a podívá se na zprávy. Následuje vydatná večeře, po které si vychutnává doutník. Před spaním prožije sex se třemi ženami a masáž ve vířivce. Po odchodu žen usíná okolo dvanácté.

 

Idealní den podle mně :muž se probouzí v náruči milované ženy, která ho něžně políbí. následuje ranním mazlení. Snídani mu do postele naservíruje partnerka a poté se muž s partnerkou odebere do koupelny, kde má připravenou lázeň a oddávají se společné koupeli a mazleni. Okolo desáté se vydá do posilovny, kde ho čeká osobní trenér. Po protažení těla a řádném posilovaní se odebere do sauny  a na masáž kde muže byt krásna masérka... ale oblečena... nevím proč by mněla byt svlečená když pravě u mužů víc vybudí fantazii oblečena holka než nahá... Ve dvanáct hodin se sejde s kamarádem na obědě a společně si povídají o různých věcech. Při této příležitosti se seznámí s někým Novým...  odpoledne jde si s přáteli zahrát fresbee do parku Okolo čtvrté hodiny baví přátele a užívá si ze je v středem pozornosti a povídá si o různých tématech s kamarády a kamarádkami.... ideálně když se objeví i partnerka aby si mohl ten krásny čas užit i sni....(ps: holky nějak jste cely den zapomněli na partnera pokud mate po ruce kreditku asi vám nic nechybí) V sedm hodin společně jdou na romantickou večeři. Okolo desáté hodiny se vracejí domů, kde si dopřejí horkou společnou sprchu a po ní dlouhatánské milování s děsně Dlouhým laskáním a mazlením a po milováni znova mazlením v posteli, kde usíná sni v náručí.

napsal/a: DawsonX 15:15 | Moudra Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář