karkulacky zivota.....   04.Únor 2008


VALENTÝNSKÁ KALKULAČKA PRO MUŽE

Kolik vás stojí, či bude stát vaše přítelkyně?
Rok se sešel s rokem a máme tu opět svátek Svatého Valentýna. Po loňském veleúspěšném zveřejnění Valentýnské kalkulačky jsme pro Vás připravili její novou verzi. Jako správní ekonomové jsme zohlednili nejen inflaci, ale i vývoj na tuzemských trzích se vším, co k lásce s trochou nadhledu patří.
Získali jste unikátní možnost spočítat si, kolik Vás za dobu trvání vztahu bude Vaše drahá polovička stát. Stačí jen zadat jednoduché položky a věřte, že se mnozí z Vás nestačí divit...

http://fincentrum.idnes.cz/calc_valentyn.asp

 

VALENTÝNSKÁ KALKULAČKA PRO ŽENY

Nejlepší investice: Sbalte chlapa
V loňském roce jste měli možnost v naší Valentýnské kalkulačku pro muže zjistit, na kolik přijde muže jeho přítelkyně, a co vše by si za to mohl koupit. Některé reakce něžnější poloviny lidstva nás však vedly k tomu, že je potřeba sestavit i podobnou kalkulačku pro ženy.
Je jasné, že než se vám podaří sbalit toho pravého, bude vás to stát nemalé finanční prostředky. V naší kalkulačce máte možnost zjistit, zda-li se vám tato investice do sebe samé vůbec vyplatí.

http://fincentrum.idnes.cz/calc_valentynz.asp

 

MŮŽETE SI DOVOLIT KVALITNÍ MILENKU?

Spočítejte si, jaká milenka odpovídá vaší finanční situaci a jak se zasadit o to, abyste si mohli dovolit milenku krásnější. Proč se spokojit s málem, když lze s trochou odvahy dosáhnout na úplný vrchol?

http://fincentrum.idnes.cz/calc_valentyn_mil.asp

 

ps vsimněte si co uděla z rozpočtem zaškrtnutí položky Blondýna..... :-D

napsal/a: DawsonX 15:27 | Nemoudra Abynabylatakovanudaaa Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář