04.Leden 2010 (Mé názory)
Nedalo mi to. Když sem si to založil, tak to musim aktivně využívat k formování myšlenek, co mě štve, apod. Pořád to někam píšu do diskuzí, které se stejně časem smažou, tady to může ležet a alespoň se po nějaký době můžu zasmát tomu, co jsem psal.

Ženy. Stokrát omýlané téma, spousta různých názorů i zkušeností. Co bych tady asi tak mohl psát. Do profilu se mi moc komentáře o partnerce nevejde, tak se můžu alespoň trošku rozepsat.

Ženská pro mě. Okud to vzit, tak to vemu od toho, jak by měla asi vypadat. Tak ženská by určitě neměla mit vylezlý žebra, ale na druhou stranu ani ne taková, která ,když si lehne ze zad na bok, tak je stejně široká. Prostě zlatej střed, to je nejlepší. Štíhlejší samozřejmě nevadí, ale nejsem ten, kdo by měl nějaký předsudky. Všechno jde napravit, když se chce. Přinejhoršim ji alespoň donutim se o tom zamyslet, ale zpět k tématu. Nebudu tady dál popisovat, jak by měla vypadat. Prostě se mi musí líbit od pohledu. Pokud mě něčim zaujme, nic to neznamená. Snad jen to, že by měla z půlky vyhráno. Přecijen by měl člověk myslet trošku do budoucna a vzhledem k tíživému vývoji několika posledních let je sehnat ideáln partnerku stále těžší, ale nic se nemá uspěchat. Asi nejdůležitější na ženě je to, jakou má povahu. Pokud dokáže vést diskuze o vážných věcech stejně, jako "zábavu" (tzn. brát taky nějaký typ diskuze). Nenamyšlená, dokáže sama vést rozhovor, prostě samostatná, zdravě sebevědomá. Boha to je blbost. Prostě úplně obyčejná holka, co si nehraje na to, jakej styl jede. Prostě jede podle sebe, neohlíží se na nějaký konvence, bere si na sebe ,co se jí líbí. Žádný emo, barbie, atd. Poslední dobou je těžký potkat ženskou, co by to splňovala. A když už, tak neni možný si něco začít. Prostě takový ženský jsou nedostupný. Určitě už musí vědět, co vlastně od života chce. Dokáže mě naštvat, když někdo bere člověka podle toho, jak vypadá. Copak může někdo soudit někoho, aniž by nezkusil prohodit pár slov? Když to sečtu a zjednodušim, tak to je vlastně normální holka, co má normální zájmy, má vlastnosti, jaké by měl správný člověk mít a už je ve věku, kdy ví co chce. Bohužel to je v relaci 20+. Nejlepší věk je ten, kdy už ví, co od života očekává, ale ještě není tak "vyspělá", aby chtěla dítě. Všude se najdou výjmky, ale budu si muset asi pár let počkat. Uvidíme.