07.Leden 2010 (K zamyšlení)
U následujících řádků si neklepejte na čelo, že je jeho autor idiot.Když se nad tím zamyslíte, nakonec třeba přijdete na to, že to jepravda.

Sebevrazi jsou asi největší egoisti ze všech.Skočí pod vlak, aby ukončili svůj život. Na tom by nebylo (vzhledem k tomu, že se sami rozhodli) nic tak špatného, ale oni vůbec netuší, že tím i po smrti přivodí lidem hromadu starostí. Loni jsem jel ze Slovenska do ČR a asi 20km od Třince jsme zastavili. To místo je oblíbeným místem sebevrahů. Bylo léto, vedro. Stáli jsme docela dlouho, lidi nervózní. Taky ten bordel z mašiny musí někdo uklidit, musí přijet policie, aby to vyšetřila, strojvůdce má problémy.... Další jsou sebevrazi v autech. Veme auto, jede hodně rychle (aby nemoh přežít) a napálí to (v tom lepšim případě) do mostu nebo stromu. Zase jsou u toho hasiči, policie, doprava zablokovaná a nedej bože, aby sundal nějaké jiné auto. Nebo si vemte lidi, co skočí z mostu na silnici (to samé jako se sebevraždou za použití auta) nebo elektrikou. Sebevrazi prostě myslí pouze na sebe. Kdyby raději všechno prodali, veškeré peníze věnovali na něco dobrého a pak šli darovat svoje orgány, mohli to skončit ihned v nemocnici. Pokud by byla povolena eutanázie (pouze s podpisem, že orgány budou použity pro transplaci a tělo na vědecké účely), tak by se vyřešilo spoustu problémů. Lidi by byli šťastní, že je žádnej blbec nezdržuje, sebevrazi by byli rádi, že se mohou konečně po 60 neúspěšných pokusech zabít, záchranné složky by si oddechly, že se mohou věnovat lidem a ne mrtvolám a pacienti, kteří tak toužebně čekají na transplantaci, která by jim minimálně prodloužila život by se dočkali. Co na to říci? Snad bych jen použil heslo jedné firmy "Just do it"

Komentáře:

DeathCoil (12.01.2010 20:25:08)říká...

Měli by se zabít v nemocnici nějakym dobrym způsobem, aby z nich mohli dát orgány jinejm. To by mi bohatě stačilo a mluvilo by se o nich dost.

Na.tasha (12.01.2010 01:03:06)říká...

Souhlas, ale problém je ten, že:
a)celkem velký procento z těch sebevrahů se vlastně ani zabít nechce, takže to páchají tam, kde vědí, že je někdo zachrání, příp. nechají rozhodnout osud,

b) Dobře vědí, že když skočí pod vlak, nebo to napálí do stromu, tak se tím zviditelní, když už ne v televizi, tak určitě v místě, kde se to stalo, se o nich bude hodně mluvit, a v tom je zakopanej pes, myslí si, že se o ně nikdo nezajímá za života, tak že se o ně budou zajímat po smrti. A taky že když oni mají tolik problémů, tak nám jeden problémeček v podobě zpoždění vlaku neuškodí.

Ale stejně jsou to hovada. A to se nemusí zabít nikde "venku", stačí, když se třeba doma oběsí - to je egoismus největší!
Víš jak, když ho najde někdo cizí, časem se z toho vzpamatuje, ale když by ho našel rodič, partner, dítě, tak ten obrázek bude mít nadosmrti před očima a to by si milí sebevrazi měli uvědomit. Už píšu kraviny. Dobrou :)

Přidej komentář

<< Domů