08.Květen 2009

neděla fotbal w rakowcu .. kamoš zrowna zprawenou motorku (Supr Citko170 (gagiwu)) ja na nu papíry takže jedem na fotbal..... fotbal wedro tilko trenky... jedem dom a na píwo.. beru jinýho kamoša.. jedu poslední.... (wšichni autama) jedu si swoje pod Jehnicema     Mišák jede... tak pája ho dojede.. na mokecu předjede..

a soused na CBR 600 tam ještě jede tak pája ho bere rownou taky jaj zadní brzda žádný tlaky..takže jen přední 5,4,3,2 lewá vynáší,klopím wíc a už se wálím na zemy s philém a motorkou....

zwednu se wemu stroj   wypnu ho postawým na stojan a piča beru do ruky wejfuk auuu

kouknu filé w krwy už dojel soused na cbr a wolá sanit.. kouknu na sebe a asi je fakt nutnej tílko trenky a 4metry asfaltu a rantl tkže kůže w píči a noha zlomená má diwnej twar a začíná  bolet krew kape se zápestí z ramena se mi chce blít a loket bolí tak že se raději nepodíwám phil koleno do masa w botě krew a dowíco ruka taky dobrá.... sanit phil leží a já řídim.... :-D ne sedím a dostáwám křeč ze sanitky už taky ležím  a kapačkujem oba do ordinace.... zkouška čištění kisličníkem a kartáčkem newyšla chtěl sem wyběhnout oknem strašně sem kričal... takže zakryt a z2 hod na sal pod anestezii to ze me drhly.... potom spanek pod lékama a ty dalši noci třepání se w sedě na postely 2hoiny pak pozice 2hod spánku a křeč nebo  bolest... strašná beznaděj čekání na ráno az se da kecat nebo jest nebo cokoliw... dneska sem se jakž takž poprwé od neděle wyspal.... takže když už w tílku tak 15 až22km/h do zatáčky a máte to na welký DOMÁCÍ léčení...   jinak  se hodí kožený... čus bus nepotkejte autobus..

Vložil: Deatmen ¤