O autorovi


Jméno: Devil_next_Door
Region: Evropa
O mně: Až mě zase někdo nasere, budu se smát. Tu radost vidět dovnitř už nikomu neudělám....
Můj profil

Poslední příspěvky
Archiv
Přátelé
Šablona vytvořena
Free Blogger templates

A pekne odznova....

Emařina je fakt dřina, raději začnu předávat poselství různých pozérů.... (mezi něž se samozřejmě počítám)
15.Prosinec 2008
Břemeno moderní doby

Při včerejším posezení v naši oblíbené"hospůdce"se klasická debata o ničem zvrhla v litý boj mezi

pohlavím ženským a mužským. Jeden můj kamarád nadhodil pohled mužů na ženy a my se postupně všichni přidávali. Tudíž jsem zjistila že:

1. Milí páni mužové nás ženy bez rozdílu berou jako manipulátorské bestie, které dokáží muže oblbnout na tolik, že nejsou schopni vlastního uvažování, a v závěru vždy skončí hůře než hadr na podlahu.

2.Ohledně slova "muž" posledních pár druhů se MOŽNÁ skrýá kdesi HODNĚ daleko od mých kamarádek, které se bez rozdílu shodly, že dnešní (jak to nazvat) kluci? své největší hrdinství a projevení mužnosti projevují soutěžemi o nejvíce vypitých panáků v pátečním City clubu, a nebo počtem vykouřené marihuany, ne - li něčím horším(dovolím si nesouhlasit, já jednoho znám:)

3.Milé dámy již ovšem také nejsou to co bývaly. Jsou hrubé, necitelné, některé až sprosté a o oné pověstné "ženskosti" se dá mluvit pouze u několika málo ohroženných druhů....(já se zlepším, slibuji)

Atakdále atakdále....

Celou dobu této debaty jsem byla téměř zticha, ale podotkla jsem u konce větu, kterou jsem s největší pravděpodobností umlčela i ty nejzatvrzelejší anti(pohlaváře)

"A přesně proto si každý měsíc kupujete nové oblečení, malujete se, holíte a voníte, přesně proto, aby vám ono druhé pohlaví dalo konečně svátek, a vy mohli nerušeně žít osamocení a bez jakýchkoliv stresů, které vám způsobuje oný protějšek....."

A bylo ticho.

Ale nicméně co je pravda....

Zavedla bych znovu povinnou vojenskou službu.

A slečnám bílé rukavičky a do ruky slunečník...

Sláva létům 40.cátým!

Kdy ještě muži byli muži a slečny neplivaly na chodník.....

 

posted by Devil_next_Door @ 12:00  
Komentáře (0):
Přidej komentář
« Domů