29.Říjen 2013,23:03

Boží láska a soucit k jeho stvořením je tak velká, že každého z nás obdařil strážným andělem. Pomáhají nám zdárně překonávat různé životní zkoušky. Pro každého z nás jsou průvodci, ochránci a motivující kamarádi. Podle aspirace každé lidské bytosti je vztah s andělem strážným tím nejhlubším a nejintimnějším, dokud není nalezen duchovní průvodce.

Naši strážní andělé jsou nám vždy po boku a můžeme je požádat o pomoc kdykoliv se ocitneme v úzkých. Touží nám pomáhat, jenom je o to musíme poprosit. Posláním našeho anděla strážného je doprovázet a inspirovat nás a poskytovat nám duchovní impulsy během celého našeho života.

Aby ještě více zdůraznila roli a velmi důležitou pomoc našeho strážného anděla tvrdí křesťanská tradice, že za určitých podmínek (například když po něm toužíme obzvlášť horlivě) může strážný anděl rychle a důkladně zakročit ve prospěch našeho duchovního vývoje, dokonce pro nás může i získat boží milost k odpuštění našich chyb.

Jednoduchým, všem dostupným a velmi účinným způsobem k otevření našeho srdce božskému vedení a ochraně strážného anděla je modlit se k němu.

Strážný anděl pomáhá každému z nás překonávat různé nižší sklony nebo odchylky od naší duchovní cesty, kterým neustále čelíme. Pomáhá nám přeměnit celý náš život v dobro. Uvědomování si spojení s andělem strážným může být prvním krokem k Bohu, který může lidská bytost učinit.

 
vložil: Diiamond
Permalink ¤


0 Komentáře: