07.Září 2014,20:20

1. říci "ne" k předčasnému stárnutí pleti: Během konzumace olivového oleje brání krvinky oxidující, jeho lokální aplikace na kůži chrání kožní buňky před oxidačním stejně. Tyto antioxidační vlastnosti, antioxidant hydroxytyrosol a vitamin E pomáhají v prevenci degenerace buněk v kůži, což je skvělé!

2. Boj Akné a černé tečky: Smíchejte olivový olej spolu se solí a budete mít dokonalý peeling proti akné a černé tečky. Stačí použít směs na tváři, jemně vmasírujte a poté opláchněte vlažnou vodou. Vaše pleť se bude cítit skvěle!

3. Nejměkčí rty Ever: Vytvořte si vlastní přírodní balzám na rty kombinací stejných dílů olivového oleje a včelího vosku. Dejte směs do malé sklenice a používat ji s prstu.

4. Hladké nohy: Udržujte své nohy jemné a zvlhčené s přírodní domácí nohy křoviny. Zkombinujte stejné díly olivového oleje a medu, přidáme trochu cukru a malé množství citrónové šťávy. Za prvé, namočit nohy do teplé vody, aby pokožka změkne, pak platí vlhkost na ně a jemně masírujte. Konečně, hydratuje nohy a ruce s domácím emulze vody a olivového oleje smíchaného.

5. Ztráta Prevent Hair & Poškození: Používejte olivový olej na vlasy, místo chemikálie, a tím snížit škody způsobené na to

6.. Ohromující řasy: Používejte olivový olej místo řasenku, aby se ztmaví a zvýšit lesk Vašich řas a obočí, jakož

7.. Hladké holení: Místo mýdla nebo krém na holení, použijte olivový olej pro úzké a pohodlné oholení.

 
kategorie: Rady a Triky
vložil: Diiamond
Permalink ¤


0 Komentáře: