Nejdek a Psí Vojáci

18.Prosinec 2006

Koncert na Festivalu Bez Hvězd byl celkem náročný už vzhledem k tomu, že jsme se Zdenálem dělali předskupinu a stěhovali ve dvou veškerej náš cajk, těch pár beden, naštěstí menších jak v Nejdku (EV 4x18´´ nedoporučuji nikomu nosit ani ve 4 lidech), nepočítám.

Od jedné hodiny jsme tak pozorovali a občas přidali ruce k dílu, které v šest hodin přijela dotvořit skupina B, která se skládala ze Stáníka, Bárta, Liborka a stále se rozšiřujícího kruhu děvčat (aby se o nás nešířili nějaké zvěsti, že hrajem jenom pro kluky). V pozici první kapely na podiu, jsme zjistili, že radost z prostoru není vše a hned po zvukovce jsem se těšil na nadcházející sezónu hraní po hospodách...protože ohromný sál, relativně málo lidí a úděsná akustika = chaoz. Některé zvěsti o koncertu se již rozšířili v médiích i v diskuzích, takže nebudu rozmazávat již rozmazané. Po koncertě v Německu, o kterém se ještě zmíním...to byla docela nepříjemná zkušenost. Zezačátku rozpačité publikum, tonoucí ve tmách sálu, si v půlce naší produkce zvyklo a přišlo blíž, že jsem měl možnost i z pódia sledovat jejich tváře.

V závěru jsme rychle vyšvihli Barbie a nastoupila Řetězová reakce. Soubor velmi členitý a zajímavý...marně jsem tápal v paměti, kde jsme se střetli...MC Kobra fest v létě. :)

Kluci a holky na jednom podiu, radost pohledět...housle a elektrická kytara..velmi úspěšná kombinace.

No a finále, které strhlo celý sál byli Psí Vojáci. To, že půlka sálu stála s otevřenou pusou jsem čekal, ale že tak stál i náš charakterní basák Zdenál, bylo překvapením..rozhodně pozitivním. Balící akce a afterparty pak již dopadly bez nehod, což je vždy vítaný konec.
napsal/a: Dr.Jensenius 19:27 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář