Začnu touto poměrně hrůzně vyhlížející matematikou, ale kdo 7.9.2007 byl na téhle akci v Chodovské Oáze, věděl, že co bylo slíbeno, bylo do puntíku splněno.

Akci přišlo aktivně podpořit přes stovku lidí, což je rozhodně úspěch. Všichni se bavili a prosákly zvěsti, že to byl fakt parádní mejdan...O TO NÁM ŠLO.

 

Původně měli tenhle koncert „odpálit“ hosté z Německého Oelsnitz, aby pak S.O.I. měli rozehřáté publikum, nicméně cestu měli dalekou a tak nedorazili..

Terezka, Petra, Ondřej a Zdenál, čili S.O.I. tak začali v půl osmé probouzet publikum k tanci.

Sál se zaplnil napřed stydlivě..odzadu, nicméně zcela neplánovaně druzí ROCKASS, kteří parádně rockově rozpálili Oázu, přitáhli i ty, co zatím popíjeli v hospodě. S „hostujícím“ kytaristou (Martinem Gembickým), který se na podium nevešel, velmi kvalitně rozjeli večer.

 

Číslo tři znamenalo odlehčení v podobě „něžných tónů“ čili Tender*Tone, rovněž z Mirošovic.Tím pádem byl naplněn MIR a zbývalo dokousnout CHODO, což se stalo po hodině bez Problému (No Problem), kteří mezi svoje kousky dávali pár převzatých a přes trochu křečovité vybízení publika odehráli též parádně (díky bubenickému srdci). Pro roztančené publikum pak byla radost hrát.

 

Půlnoční tečka Fallen Angels byla sladká jak pro lidičky pod podiem, tak zejména pro nás na podiu. Hrdinou naší čtyřky byl zaprvé Zdenál, který po „požití“ odehrál výbordelně. Zadruhé Libor s Bártem, neb si hráli se vším co mělo ruce a nohy. A třetím hrdinou bylo publikum, které tančilo jako o život.

 

Zvuk jsme si dělali sami, takže si za něj děkovat nebudeme. Nahrávka i fotky z téhle akce se též podařili, čiliž..na závěr. Díky všem našim spoluhráčům, kteří přijeli z Mirošovic a Chodova.

 

Nebýt mrzutosti s ukradenou kabelkou a ztraceným kytarovým efektem, koncert by neměl jedinou vadu!

 

Poděkování patří i ZUŠ Chodov, paní ředitelce, která nad touto akcí držela spoluorganizační ruku a taky těm, co přišli a dobře se bavili.

Snad příště na koncertě v podobném obsazení...NAVIDĚNOU, NASLYŠENOU, NATANČENOU.

 

Jensen von F.A.

napsal/a: Dr.Jensenius 17:53 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář